| ilieandrei824 a întrebat:

Salutare, mi-am cumparat un controller ps 4 wireless si s-a descarcat si e pus la incarcat la priza. Intrebarile mele sunt, cand e pus la incarcare licareste in vreo culoare, sau apare o bara galbena si dupa se stinge si cand pot sti cand acest controller e incarcat?

Răspuns Apreciat de Editori
| king5151 a răspuns:

Salut, controler-ul sta in culoarea portocalie cand este la incarcat doar daca este oprit si PS-ul aprins, iar daca este si controler-ul aprins si PS-ul, apare o culoare oarecare. (in mod normal albastru). Cand ai Ps-ul aprins tii apasat pe butonul PS cel cu logo de la Playstation, il scoti de la incarcat si iti apare in stanga jos cate linii ai.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cand se stinge becul acela nu ai manualul? Citeste acolo ca scrie cum sa il folosesti cum sa il incarci, cît timp etc.

| Catalin_Rosca_1948 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Salut pe manualul de la controler nu imi scrie nimic, absolut nimic de cum il incarc, ce culori se aprind cand se incarca sau ce culoare se face atunci cand e full incarcat

| Catalin_Rosca_1948 a răspuns:

Salut varul meu a luat doar acel controler fara ps, dar cand l-am pus la incarcat in primele 2 secunde se aprinsese culoarea portocalie si dupa disparuse, si nu a mai aparut, dupa am zis sa treaca 30 de minute sau 1 h si sa vad ce se intampla cu acel controler si cand am apasat pe butonu ala PS, imi licarea o culoare alba, l am mai tinut 1h si dupa l am conectat la pc si imi arata culoarea albastra, dar pe aplicatia ds4windows imi zicea ca bateria este 0

| RaduCristian11 a răspuns:

Salut! El se încarcă într-o oră maxim două, și dacă apare banda galbenă înseamnă ca se încarcă