Salut, controler-ul sta in culoarea portocalie cand este la incarcat doar daca este oprit si PS-ul aprins, iar daca este si controler-ul aprins si PS-ul, apare o culoare oarecare. (in mod normal albastru). Cand ai Ps-ul aprins tii apasat pe butonul PS cel cu logo de la Playstation, il scoti de la incarcat si iti apare in stanga jos cate linii ai.
Cand se stinge becul acela nu ai manualul? Citeste acolo ca scrie cum sa il folosesti cum sa il incarci, cît timp etc.
Salut pe manualul de la controler nu imi scrie nimic, absolut nimic de cum il incarc, ce culori se aprind cand se incarca sau ce culoare se face atunci cand e full incarcat
Salut varul meu a luat doar acel controler fara ps, dar cand l-am pus la incarcat in primele 2 secunde se aprinsese culoarea portocalie si dupa disparuse, si nu a mai aparut, dupa am zis sa treaca 30 de minute sau 1 h si sa vad ce se intampla cu acel controler si cand am apasat pe butonu ala PS, imi licarea o culoare alba, l am mai tinut 1h si dupa l am conectat la pc si imi arata culoarea albastra, dar pe aplicatia ds4windows imi zicea ca bateria este 0
Salut! El se încarcă într-o oră maxim două, și dacă apare banda galbenă înseamnă ca se încarcă