Mi se pare ok cea de la Raid max dar sa ai si ce baga in ea ca pare destul de incapatoare dupa proportii.
Dar tu crezi că sunt prost să folosesc cooler-ul stock? Ori iau un Be Quiet Dar Rock 2/3 sau răcire pe apă
Scuze,am trimis răspunsul din greșeală. Cooler cu răcire pe apă*Cât despre carcasă, n-am avut Raidmax, dar vreau una cu minim 6 fan-uri. Dacă zici că tabla e subțire, n-o mai iau.Cât despre procesor, am văzut performanțele și nu cred că nu e mai bun decât i5.Intr-adevăr,consumă mult(125W) dar nu am văzut nici un fel de comentariu rău despre el și dacă voiam Intel, luam i7 direct.Aa da și tu ce carcasă îmi recomanzi? Cu 1-2 fan-uri(dacă mă întreb dacă realizez ce înseamnă o carcasă cu 6 fan-uri? Ți-am zis, vreau minim 6. Cât despre buget, nu am momental unu stabilit dar e undeva pe la 50-60 de milioane.
Se vede că ești fan Intel...în fine, poate ai dreptate, oricum, nu-s așa sigur dacă să iau FX sau nu.Dar nu știu dacă ai dreptate.Am văzut comentarii cum că i7 nu e mai bun cu nimic decât FX în gaming, alții zic că Intel nu pentru gaming, alții zic că da, nu prea știu după ce să mă iau...
50-60 de milioane bugetul, totuși eu am întrebat care carcasă e mai bună, cred că FX știi din cealaltă întrebare, am zis în celălalt răspuns că nu sunt sigur să iau FX, i7 e scump totuși, mă mai gândesc, poate ai dreptate.
La aceeaș placă m-am gândit și eu, de la MSI(am avut 2 plăci video de la marca asta și n-am avut deloc probleme).În legătură cu ramii, aş vrea 16GB Kinsgton HyperX Beast, ca să nu mai schimb ramii peste 1 an.Și ai dreptate.deși eu vreau doar gaming, nu randări, editări și altele, carcasa asta nu am văzut-o și după câte văd e foarte bună. Configurația făcută de tine este
foarte bună, dar la placa de bază m-am gândit la Asus ROG Crosshair 5 formula-z(în cazul FX-ului,e scumpă, dar am văzut comentarii bune despre ea, și merci pentru sursă, chiar căutam, ia o fundă pentru carcasă și sursă
Overclock nici nu știu să fac și nu cred că aș avea nevoie de asta.În legătură cu ia ce-i mai ieftin. Sper că te-ai referit și la calitate, că degeaba iau RAM-i de 8GB la 2 milioane că ăia abia dacă țin 3-4 zile. Oricum, mulțam pentru cele spuse
Dar dacă aș lua 2 memorii de 8GB d-alea ar avea ceva?. Apropo, aia cu 3-4 zile, am zis așa... logic că nu se ard așa de ușor și știu ce e overclock-ul, dar nu știu cum să-l folosesc.Merci că mă ajuți chiar și după fundă...nu ca alții.