Cineva care face scripturi care sa scaneze site-urile pe baza unui query. Dar vezi ca nu faci cine stie ce profit cu scheme de gen, trebuie sa vinzi zeci sau sute ca sa merita. Ca daca dai un iphone Y cu 3000 in loc 2900 nu e cine stie ce
Stiu, e un profit foarte mic, dar sigur. Multumesc pentru raspuns! Bafta.
Este o extensie la Chrome care face asa ceva. Nu am incercat sa o instalez si pe alte browsere dar mi-ai dat o idee. Extensia se numeste Pricy.ro: https://bit.ly/3aDiijL
M-am gandit deja la ceva asemanator, dar exista o problema mare de logistica : produsul de pe site-ul A nu are mereu acelasi nume cu produsul de pe site-ul B, chiar daca practic e acelasi produs. De adunat preturi e simplu de pe doua site-uri e simplu. De creat un algoritm care recunoase acelasi produs pe site-uri diferite e dificil, mai ales cand vine vorba de game de produse diferite.
Iar daca luam in calcul si site-urile de vanzari la mana a doua cum ar fi OLX e aproape imposibil. Unu' dezmembreaza, altul pune cuvinte aiurea sau titlu incomplet, altcineva pune pret la vrajeala, altul repara, etc.