Pe eMag sunt cateva oferte, dar la pretul indicat de tine sunt doar aparate cu ecran mic, cu rezolutie mica:
https://www.emag.ro/......-3833847/c
Osciloscopul folosit de mine a costat proape 2000 euro si tot nu sunt multumit de el.
Am dat si eu un ochi pe eMag, dar stii cum e, mai ales cand bagi o suma relativ mare intr-un produs preferi sa ai recomandari de la cineva care deja il detine/foloseste.
De ce nu esti multumit de cel care a costat 2000E, cam care sunt elementele principale care te nemultumesc?
Intreb ca sa stiu si eu la ce sa fiu atent cand fac "triajul" ofertelor in momentul achizitiei.
Nu tine calibrarea /sincronizarea pe frecventa.
Sincronizarea ar trebui sa faca la trecerea prin "0" sau un punct ales de mine de pe semnal, sa pot face masurare /comparare (foarte imortant la analiza parazitilor si distorsiunilor de semnal).
Osciloscopul analogic vechi nu a avut asemenea probleme, dar s-a defectat tubul catodic si am cumparat acesta.
Salut. Noi in laborator folosim de la Hameg, dar o varianta scumpa. De la aceeasi companie in bugetul alocat se potriveste Hameg 2 x 70 MHz Hameg HMO722. Bafta!