Gasesti pe net, pe Emag sunt la catergoria Mesh in sectiunea routere wifi. Intrebarea e cat de departe vrei sa iti bata semnalul si de acolo incepi sa vezi de ce echipamente ai nevoie. E posibil sa nu vrei decat sa ajunga pana pe treptele casei, caz in care ai putea rezolva cu un router mai puternic. Cu un sistem mesh poti sa rezolvi sa ai semnal la cateva sute de metrii de casa.
Depinde si de cum e construita casa, daca e mult fier beton in pereti, semnalul nu va parasi casa decat cu unul sau mai multe dispozitive situatie afara.
uita-te la preturi, vezi ce nevoi ai, si te hotarasti cat esti dispus sa investesti in problema asta.
Singurul lucru ce poti face e sa-l pui undeva sus, sa nu stea in fata semanalului nici un dispozitiv...
Nu-mi trebuie pentru pc deoarece la pc sunt conectat direct cu cablu LAN, vreau sa pun niste camere de supraveghere prin wi-fi, iar in locurile unde vreau sa le amplasez semnalu wireless nu ajunge (cel putin telefonul nu capteaza semnalul) si voiam ceva care poate sa-mi "impinga" semnalul mai departe, asa cum am acum, roouter-ul trimite semnal pana la iesire din casa dar mai incolo nu, de la iesire din casa pana unde trebuie sa amplasez camerele mai sunt 13metri distanta in camp limber.
Daca doresti semnal exterior mai puternic, atunci ai 2 posibilitati:
1. Folosesti un extender repetor
2. Folosesti o antena exterioara, orientata, cu castig mare
https://www.emag.ro/......D17P4FBBM/