| MultiCore a întrebat:

Totul început acum 3 zile când jucam și eu nevinovat Word of Tanks. Deodată imaginea ecranului s-a blocat, la fel și tastatura, mouse-ul și sunetul; imaginea la care s-a blocat avea "o adiere" de aspect cartoon-izat (există efectul de cartoon care îl poți adăuga unei fotografii cu ajutorul unei aplicații de pe Android). Imediat am resetat calculatorul, dar din nou aceeași problemă.
P.S. Am uitat să precizez că nu am făcut nici un fel de modificări de natură fizică sau virtuală plăcii video (Nvidia GeForce GT 8500), cea pe care am considerat-o vinovată.
M-am gândit că s-ar putea să se fi ars. Am mers în Manager Dispozitive și am dezactivat-o (am intrat în Safe Mode; monitorul este conectat la portul de la placa video și am observat și eroarea 43 - windows a oprit acest dispozitiv deoarece raporta probleme). Am resetat calculatorul și spre surprinderea mea, s-a deschis, desigur fără intrefața Aero, ci cea de bază. De aici eu zic că dacă placa era arsă, și cum portul la care este conectat monitorul aparține plăcii ar fi fost imposibil ca monitorul să redea imagini pe ecran (lucru care l-am dedus chiar în momentul în care am intrat în Safe Mode).
Am dezinstalat și reinstalat driverele, am foosit programe specializate de curățare a "resturilor de drivere" etc. dar nimic.
Am mai observat în timp ce încercam să o repar următoarea eroare: "Nvidia Windows Kernel Mode Driver, Version 310.90 stopped responding and has recovered." Am căutat tot net-ul după această eroare și nu am găsit nimic concret care să ajute.
Chiar am și șters-o de praf și am fixat-o bine în locul ei. (am cunoștințe destul de bogate când vine vorba de calculatoare - mate info - intensiv info). Dacă are cineva vreo părere profesionistă care să ajute aș fi ecunoascător cu o fundă și un mersi! P.P.S. Bugetul nu îmi permite să îmi cumpăr alta că aș fi făcut-o de mult.

10 răspunsuri:
| MCG a răspuns:

E de la driver, a fost afectat si nu mai raspunde, incearca sa il reinstalezi si va reveni la normal!

| Speedkill67 a răspuns:

Daca esti pro in info etc... de ce nu iti rezolvi singur problema. Raspuns : pentru ca nu poti sa repari placa video sau monitoru moca.

Iti trebuie o placa video noua sau SH.

| MultiCore explică (pentru MCG):

-.- Te înțeleg că dorești să ai cele mai multe răspunsuri, dar nu ai citit cu atenție. Eu am făcut deja acest lucru. Și chiar cu programe specializate care șterg toate urmele de driver. Baftă cu vânătoarea de răspunsuri! Poate ai o altă părere cu privire la problema mea. Ce mi-ai spus tu este banal. Normal că m-am gândit la așa ceva. (facepalm) happy

| MCG a răspuns (pentru MultiCore):

Ai incercat sa elimini orice program caruia nu ii cunosti existenta din pc?

M-am gândit chiar să fac reinstalare de Windows. Și așa că vreau să îmi instalez Windows 8. (spre rușinea mea nu îl am) Nu știu dacă va ajuta, dar sper.

Daca tot vrei sa il schimbi, pune Windows 7 enterprise...8 e pentru terminale cu touchscreen mai mult!

Eu am Windows 7 Ultimate. Și da, este pentru terminalele cu touchscreen, printre altele... -.- Am precizat doar că sunt bun în domeniul IT... Nu sunt o blondă care vine plângând de la BAC. : ) )

laughing) Frate ca tine sa aiba habar de ceva, mai rarlaughing M-am invatat sa explic tot rolling on the floor) Acu` nu te supara pe mine!

| MultiCore explică (pentru Speedkill67):

Eu am încercat, dar fără succes. De ars nu cred că s-a ars, dacă te interesează de ce cred eu acest lucru mai citește încă o dată al 3-lea paragraf. Și da, nu poți repara ceva defect de genul ars. Ceream păreri și eu, poate există cineva care se pricepe chiar mai bine decât mine. Răspunsul tău nu este relevant având în vedere ce ceream eu. Nu mai posta răspunsuri așa, ca să te afli în treabă!

happy Nicidecum...