Cred ca proful tau nu ar trebui sa stie toate id colegilor tai, poate are da gand altceva.In fine, eu te ajut. Dai click dreapta pe ecrran si apoi pe neu.Clic pe new word pad document.Asa iti apare un new wordpad document pe ecran.Il deschizi si pui acolo unele sub altele adresele de email.Deschizi emailul si trimiti new wordpad-ul de pe descopt unde contine toate id-urile. Dar eu zic ca e o smecherie al profului.Colegi tai sunt de acord cu asta?
Da da stai linistit numai ca el a zis ca vrea sa dea copy la toate idurile si sa le puna in casea to ca sa trimita la toti dar nu stiu cu sa fac asta poate cum zici tu merge am sa incerc.
Daca se vrea a se crea un grup de discutie online (cum sunt cu sutele pe yahoo, atunci e normal sa ceara adrese de mail; atentie! nu si parolele lor). Sau poate vrea sa trimita simultan mesaje si materiale pentru toata clasa, in loc sa dea telefon la fiecare. E mai facil astfel. Comunicarea e mai rapida. Nu vad nimic rau in asta.
Ai si tu dreptate. Daca cere o adresa de mail, trebuie sa justifice pentru ce anume o solicita.
Mai usor ar fi sa creezi un alt cont pentru email si sa puna profesorul ce are el de pus acolo si toti colegii de clasa sa intre pe acel cont.
Ok,faci un wordpad, bagi acolo id-urile si trimiti wordpad-ul (iconita de pe desktop). Profu primeste wordpadul il deschide, da copy-paste imediat unde vrea el. succes.
ღჩօოჩօղყƙღ întreabă: