| just4ecko a întrebat:

Am si eu o intrebare... Merita acest schimb? sau mai pun eu ceva?

Samsung galaxy mini cu card de 2GB cablu de date, incarcator, manuale de utilizare. Telefonul dispune de versiunea de android 2.3.4 (asemeni unui Galaxy S2), upgrade official de la cei de la Samsung.

+ un PS 2 cu 3 jocuri (roky, 24 the game, god of war), cu un controller + card pentru stocarea salvarilor.

Pe un Samsung Galaxy S1 sau un Nexus S

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| hSh3ad a răspuns:

Da merită pe un Nexus S.
Nexus S are update la Android 4.1
Nexus S este primul telefon care beneficiază de update la Android 4.1
Android 4.1 are Voice Search (ca și SIRI de pe iPhone 4S) și este mult mai rapid.
Poți să faci schimbul.Este bun.

4 răspunsuri:
| bogboy101 a răspuns:

Nu dar daca vei iti dau o tab evolio 1 pe mobil si ps 2 nu ii da mai bine dai tot ce ai zis mai pui tu bani si iti iei un ipfon hand 2

| just4ecko explică (pentru bogboy101):

Am nevoie de un smartphone cu procesor mai mare respectiv ecran mai mare... imi trebuie sa pot vorbi la el.

| just4ecko explică (pentru bogboy101):

Imi trebuie un smartphone cu procesor mai maricel respectiv ecranul mai mare... Am nevoie sa-mi pot baga si cartel sa pot vorbi...

| just4ecko explică:

Mai pot adauga un PSP 1004 phat Modat, dispune de: incarcator, cablu de date, 2 carduri : 1 de 1GB, iar celalat de 4 GB.
P.S. : PSP-ul are o mica problema, de aceea am evitat sa-l pun, Butonul "O" se misca foarte greu, trebuie pusa presiune foarte mare pe el, probabil este "Sticla" de vina...