anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare TPU

Am un abonament la internet la UPC, de care as vrea sa renunt la el si am de ales dintre City Net (e o retea locala in Botosani, si sa mentionez ca stau in Botosani ) si ClickneT(ROMTELECOM) am si RDS i oras dar din pacate nare acoperire Fiberlink in orassad
Asa ca va rog sa imi spuneti, cit este de bun internetu de la clicknet daca se merita da sau nu sa il iau, sau sa aleg reteua locala din oras.

Raspunsul cel mai clar, si de calitate primeste FUNDA!

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Depinde ce abonament poti sa-ti permiti, care e mai mare la viteza de download si upload si ce banda suporta pc-ul si cablurile pe care le ai.Intereseaza-te de astea si o sa vezi, eu ti-as recomanda clicknet dar vezi sa fie mai bun ca celelalte.

3 răspunsuri:
| Christina a răspuns:

Eu sunt consultant de vanzari la Romtelecom, te pot ajuta cu cateva informatii happy lasa-mi un mesaj cu ceea ce te intereseaza

| LyaThoN a răspuns (pentru Christina):

Din ceea ce am auzit la voi, stati foarte prost la capitolul upload, am un vecin care are internat la voi si se plinge ca nu da mult cu 50 kb/sec, acum in fiecare internat are "ajunsurile si indeajunsurile sale" cel putin capitolul relatii cu clientii stati binetongue

| Christina a răspuns (pentru LyaThoN):

A sunat la deranjamente? Spune-i sa sune la 1930 si acolo va vorbi cu cineva de la echipa tehnica. Ce tip de internet are?