| SanDuKu a întrebat:

Daca imi schimb placa video imi vor merge sacadat jocurile daca am placa de baza p4m900 m7 fe si placa de sunet relatec HD audio si daca nu merg ce placa video imi recomandati de 300 lei? Cel mai bun raspuns FUNDAAA!

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

O sa mearga putin mai bine, dar nu cu mult, pe placa aia, im dau seama ce procesor ai... La placa video, iti recomand nVIDIA gt 440 512 mb gddr5

15 răspunsuri:
| SanDuKu explică (pentru sltlp):

Dar o sa mearga sacadat jocurile o sa mearga mai multe jocuri o sa se stinga pcu din 10 in 10 minute?

| sltlp a răspuns (pentru SanDuKu):

Exprima-te mai clar ca nu inteleg nimic.

Vroiam sa stiu daca merg jocurile aparute recent pe ea fara sa sacadeze sau daca se va stinge calculatorul din 10 in 10 minute

Iti vor merge jocurile recent aparute in limita procesorului. Daca se va stinge din 10 in 10 minute, atunci sa stii ca sursa e de vina, de proata calitate, si trebuie schimbata.

Dar cum ma uit la sursa ca nu stiucrying

Cine iti va pune placa video? La sistemul actual se restarteaza, din nefericire, trebuie schimbata si sursa

POi daca placa video ii compatibila cu placa de baza si de sunet trebuie schimbata si sursa?

Uf. decinplaca e comaptibila. Ai zis ceva de restart din 10 in 10 minute, si am crezut ca tie ti se restarteaza acum, cu configuratia acutala pc-ul. Daca da, atunci e de la sursa, si ar fi bine sa shcimbi sursa de la pc-ul tau.

Acum nu mi se reseteaza pc-ul din 10 in 10 minute acum merge bine dar eu ma intrebam atunci cand o sa schimb placa video o sa-mi mearga jocurile sacadat si o sa se reseteze atunci pc-ul din 10 in 10 minute.Dar apropo cum ma uit la sursa din pc sau din carcasa?straight face

Oricum nu cotneaza, atunci trebuie neaarat schimbata si ea

Si cam cat ar costa o sursa noua

Cam ce calitate ai vrea? Una la fel de calitativa ca actuala sau ceva pe care sa te poti baza.

Bunicica dar sa nu fie scumpa doar cam 100 lei sau 150 lei mai mult nu am

Asta ar trebuis a nu mai puna problema http://www.pcgarage.ro/surse/floston/fl500-extra/. iei asta si placa aia video, o sa te joci fara probleme, sif ara sa se inchida pc-ul

Si cam ce jocuri o sa mearga pe placa aia video si pe sursa asta?