Nu, le-a venit sorocul! Sau posibile cauze ar mai fi tensiunile de alimenatre din cauza surselor proaste. Spike-urilor repetate de tensiune!
Ba las-o dracu, nu mai fuma iarba! Dupa ce te trezesti mai discutam. Cum ai reusit sa bagi memorii SDRAM, DDR1 si DDR2 in acelasi slot? Le-ai impins cu piciorul, ce-ai facut? Cum ai probat tu 3 tipuri diferite de memorii pe aceeasi placa? Eu zic sa lasi ierburile si sa treci pe ceva carne ca poate iti mai vine mintea la cap!
Nu omule...in unitati diferite compatibile cu sloturile lor!
Pai zi asa, ne duci in eroare aici! Era sa pic de pe scaun cand am citit. Tie nu-ti pare rau de mine?
Asa...acum ca am lamurit dilema da si tu un raspuns!Citeste din nou!
Pai raspunsul la dilema ti l-ai dat singur..."sunt ca si moarte"! Daca mai vrei o confirmare in plus, da, sunt defecte! Daca arata bine crezi ca sunt si bune? Nu are nicio legatura. Defectul e intern, in chip-uri, nu se vede! Daca si testul da erori...mai mult de atat nu ai ce face. Tomberon scrie pe ele! Asta e, obisnuieste-te cu ideea!
Dar care crezi ca e cauza defectarii lor in general, nu inteleg, de exemplu cea de 256MB DDR1 am avut-o in unitate la vecinul meu jumatate de an si a mers fara probleme, dintr-o data a venit la mine si mi-a zis ca i se restarteaza intr-una!Care e motivul defectarii lor, vreo incompatibilitate cu alta piesa (procesor desigur)///sau placa de baza?