| cristisubiak a întrebat:

de curând am instalat windows 8.1 pro x64. la început totul mergea perfect. dar de la o vreme nu mai funcționau aplicațiile din start (meteo, store, aplicațiile media, etc.). nici una nu mai funcționează. ce am de făcut? care să fie problema? când am instalat 8.1 prim dată o mers ok. apoi nu au mers aplicațiile. am reinstalat windows-ul și la început mergeau, acum însă aceeași problemă. driverele sunt originale și update-urile lor la zi. mulțumesc! happy

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Zi drept l-ai piratat su nu?
În caz că l-ai piratat cu KMS-uri sau dobotocenii de-alea și folosești soft piratat(jocuri, etc) citește asta:
https://www.facebook.com/servicepcoppensource
După ce vei citii asta precis nu o să îți mai ardă de făcut pe hacherul.
Problema la tone e de la vreun soft care i-o fi infectat sistemul sau nu l-ai optimizat. Optimizarea se face ca la Windows 7. că tot Wondows 7 e, numai ca e un Windows 7 optimizat pentru ecrane tactile.

5 răspunsuri:
| alinaalin955 a răspuns (pentru DeyCj):

Am citit articolul.
''anchetarea acestuia de CIA datorită plângerii depuse de Microsoft''
Grija mea are CIA-ul, ca i-am furat softul lui Bill Gates?

| gelu1970 a răspuns:

Probabil ca nu ai activat windows. de aceea iti functioneaza in principiu si apoi ai problemele acestea. daca nu ar avea preturile asa exorbitante Microsoft poate ar avea de castigat. insa cum sunt asa de avari si vor totul e normal ca majoritatea sa recurga la metode neortodoxe. bafta. daca ai nevoie de ajutor scrie prin mesaj privat. administratorii au dreptul sa stearga mesajele publice si mie mi-au sters deja cateva. e drept ca nu putem discuta de ceea ce se numeste piraterie aici pe TPU.

| DeyCj a răspuns (pentru alinaalin955):

Dacă și pe IBM când și-o vândut divizia de calculatoare la Lenovo i-or căutat în coarne ca pe hoții de cai, cu prostiile lor așa numite de anti-terorism, cu furtul de Windows 8 numa se vor juca, sau mai tare, cum instalați și folosiți soft furat pe Windows 8 cum o să vă pomeniți cu el șters din calculator, si dacă Microsoft are chef va poate restricționa utilizarea Windows, mai ales dacă copia de Windows este nelegitimă.Așa era la MSC os X, dar cei de la Apple de când or deschis sursa ca să li se îmbunătațească sistemul(ulterior închisă iar) or renunțat la mizeria asta la care Microsoft ține cu dinții, ca să domine și să controleze tot.
Eu nu prea aș mai risca, dar cum românu ignoră precis unu doi tot o vor pății, și apoi turma se va conforma, că se știe că 50% din hoții de soft români fură din spirit de turmă. Dezgustător, dar real.

| DeyCj a răspuns (pentru gelu1970):

Pe Microsoft nici nu îi interesează să lase din preț, că știu că 90% din firmele de producție soft depind de Microsoft, care le este principalul furnizor de limbaje de programare și mai ales platforma de lucru, iar dacă comenteaza vreo unu Microsoft îi va strica afacerea instant.Multe firme se plâng de bătaia de joc cu care îs tratați de aceasta corporație cu o politică stalinistă, ca „recompensă" că și-au făcut de lucru cu ei.Se știe că în 80% din firme se folosește Windows și Windows server, din păcate.Mai puțin în retelistică unde Linux-ul domină, si mai nou BSD-ul care chiar și Free-ul este mult peste la capitolul server.
Deci de ce le-ar păsa? Au gașca de producători de hardware în mâini, au sateliții care le pompează banii în buzunare, totul bine.Dar cine vrea poate scapa de ei foarte ușor, dar cum nu mulți știu de alternative că din matriță le-au fost spălate creiierele cu calculatorele ce vin cu Windows preinstalat ce costă cu 600 lei mai mult, „gratuitatea" ce mulți o văd un avantaj, că așa au fost educați de Microsoft să creadă, îngrdind dreptul al liberă alegre a utilizatorului, și dup ce că îi așa îi și preinstalat un Wiondows de calitate prostă ce îți va face lucrul pe calculator un calvar, useriicred că este ceva normal asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e in orice relatie, la inceput totul merge perfect. Dupa, intervine monotonia si lumea isi arata adevarata fata, defectele ies la iveala si pac-pac, dintr-o data, nu mai merge meteo. Problema poate fi la el, dar daca este la tine? Tu ce compromisuri ai facut pentru relatia asta?