| just4ecko a întrebat:

Tocmai mi-am facut upgrade la telefonul meu : Samsung galaxy mini de la android 2.2 la 2.3. se misca excelent, dar nu am putut sa-i activez traficul de date... Imi poate spune si mie cineva de unde il pot activa? Avand in vedere in din bara de notificari sau din power button nu merge. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| GRRRRRR a răspuns:

Si eu mi-am schimbat androidul depe galaxy S 1 sinici mie nu imi mergea si am mers la Orange si mi-au spus ca s-au sters setarile de internet in momentul in care am schimbat androidul...ori te duci tu la operatorii din reteaua ta si le ceri ajutorul(este gratuit) ori configurezi tu reteaua...(depinde in ce retea esti) da-mi un mesaj daca esti in Orange te pot ajuta sa iti configurezi singur setarilewinking

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns (pentru GRRRRRR):

Ce andoid ai, doar asa, curioslaughing

| GRRRRRR a răspuns (pentru sltlp):

Acum am 2.3.6

| just4ecko explică (pentru sltlp):

Eu am facut de la 2.2.1 la 2.3.4

| just4ecko explică (pentru GRRRRRR):

Sunt in reteaua Orange, ma poti ajuta te rog frumos?

| RoberT_1809 a răspuns:

Salut am si eu un Galaxy Ace este la fel cu Android 2.3 te pot ajuta astfel intri la -Setari; Wireless si retea; dai mai jos si retele mobile; utilizare pachete de date si il bifezi;
Sper ca ti-am fost de folos!
Incearca asa!

| RoberT_1809 a răspuns (pentru just4ecko):

Salut am si eu un Galaxy Ace te pot ajuta astfel acum recent am invatat si eu intra la Setari Wireless si retea dai mai jos si retele mobile si bifezi utilizare pachete de date si ar trebui sa iti mearga!

| sltlp a răspuns:

Apeleaza *100# si e acolo