| CezaraEM a întrebat:

Salutare tuturor!
Am si eu o intrebare. De cateva zile Google Chrome a inceput sa faca figuri, de exemplu: atunci cand sunt pe youtube si ascult o melodie incep sa apara niste pete negre pe ecran, dar doar pe internet, nu pe tot pc-ul, si daca dau click cu mouse-ul dispar!
Sau la instagram, twitter sau facebook, incep sa apara aceleasi pete dar cu imagini de pe facebook, adica apar poze cu cineva in stanga sau dreapta si tot asa, daca dau click cu mouse-ul dispar!
Sper ca ati inteles ceva :-))
Nu stiu de la ce sunt si ce sa fac?! HELP....chiar ma streseaza asta.

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Reinstaleaza chorme

| CezaraEM explică (pentru RAY):

E a treia oara cand il reinstalez si am bagat si Mozila de curiozitate si nu face asa, in schimb mozila merge cam greu...dar nu face figurile astea! :-( ouf...
Nu stiu ce sa fac!

| RAY a răspuns (pentru CezaraEM):

Aiurea dar l-ai dezinstalat apoi instalat?

Da da da exact asa!
Nu inteleg ce are?! Inainte nu facea asa... daca incepe sa fac asa constant, il dezinstalez si raman la Mozila!

Instaleaza o versiune noua si adwcleanr

Unde gasesc o versiune noua la chrome? sau sa dau actualizare? nu prea ma pricep la asta :-)) help...

Ai un program remote control?

Nu!

Descarca si instaleza-l, nu isi fie griji ca nu poate intra cineva fara ca tu sa stii

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns:

Ai putea face un screenshot la problemă?

| CezaraEM explică (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Am facut, dar cum le trimit aici?! N-am cum :-( :-((

| darrio2007 a răspuns:

Si la mine face asa.Chiar acum citind raspunsurile, la aceasta intrebare, aveam ferestre mici cu bucati din alte parti ale paginii.Peste textele raspunsurilor.Si la Fb mi se intampla.Sunt curios care e cauza.

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru CezaraEM):

Le urci aici: http://imgur.com/