Poate sa fie de la ecran, dar poate sa fie si de la placa video. Mai dregaba de la placa. Oricum, nasol. Daca e ecranul, e intre 5 si 7 milioane cu manopera, depinde de ecran. Daca e placa video, nu prea ai solutii, din pacate. Sau sunt, dar de moment. Un reballing de chipset, care o sa mearga o perioada scurta, dupa care o sa faca la fel. Cam asta e!
Iti multumesc pentru raspunsul acordat, nu are cm sa fie de la placa video, am conectat laptopul la
Alt monitor si nu apare dunga, daca aparea era de la placa video cred ca estede la monitor șau de la banda aia care face conexiunea intre placa de baza si monitor.
Frate stai linistit si mia cateva luni mi-a aparut la laptop o dunga neagra in dreapta n-am stiut ce aia asa m-am decis sa imi schimb windows-u mie mi-a aparut de la un joc peste placa mea video deci schimba-ti windowsu sa nu te fraiereasca altii sa le platesti
Nu ai pentru ce dragule! Da, atunci daca zici ca pe monitor extern nu face, e din ecran. Probleme cu matricea. Ori un cablul, ori conectorul. Sau chiar ecranul. Greu de spus pe nevazute!