| S3c0ndSh0t a întrebat:

Salutare tuturor.Peste cateva zile voi achizitiona un iPod Touch 3generation.Nu am nici cea mai mica idee despre el pentru ca nu am avut niciodata ceva de la Apple.Tota lumea il lauda dar nu stiu ce sa zic.Eu vreau sa il folosesc pentru jocuri in special muzica si internet. Wireless-ul bate mult? Voi ce parere aveti despre el?

6 răspunsuri:
| bocascity a răspuns:

IPOD Touch 3 generation are un prieten.Se intelege super bine cu el! Cei de la Apple fac lucruri de calitate! De asta sunt intre primele locuri in topul firmelorbig grin

| hellchild a răspuns:

Wireless-ul depinde de router daca e wi-fi(routerul vreau 100m), daca e hi-fi(dar sunt rare in Romania) vreo 2-300m.Dar nu de Ipod conteza ci de router, bineinteles distanta nu conteaza de ipod.
A daca vrei sa-l folosesti pentru muzica, jocuri si net, ei bine pentru asta e facut.De altfel inregistrarea HD, e si ea ceva. Oricum ai facut o achizitie buna, stai linistit.

| S3c0ndSh0t explică (pentru hellchild):

La mine la scoala este un rooter wireless.Nu e o distanta mare de la mine la clasa la rooter.Problema este ca rooter-ul wireless este situat in alta cladire.Nu e mare distanta maxim 20-30 metri si 2 pereti de beton.Un baiat cu Nokia C3 de la mine se conecteaza la rooter.Si mie imi gaseste rooter-ul dar la mine se deconecteaza deoarece nu poate sa prinda semnal.Crezi ca o sa bata wirelessu de la iPod pana la rooter?

| hellchild a răspuns (pentru S3c0ndSh0t):

Cu ce incerci sa te conectezi?

| S3c0ndSh0t explică (pentru hellchild):

Samsung i5500 vede o liniuta dar pierde semnalu...

| hellchild a răspuns:

Fata de Samsung, Apple-urile sunt superioare.