| Adolf8 a întrebat:

Salutare tuturor! Tocmai am aflat că va urma să fie Black Friday (ziua reducerilor) Oare în România vor fi reduceri ca înstrăinătate? Dacă va fi oare care magazin (online off-line vor aduce reduceri cinstite?

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai aflat greșit. BF „vine" toamna. Acum sunt ici-colo (la unele magazine doar) „promoții" botezate la fel, ca să atragă fraierii precum fluturii de noapte la bec.

| johnnny123 a răspuns:

"tocmai am aflat"

În România se abuzează de acest termen de "Black Friday" de vreo zece ani încoace. Atât de mult, încât și-a pierdut absolut orice semnificație. Tu tocmai ai aflat?

În SUA, Black Friday este o singură zi pe an și este foarte clar definită: vinerea de după Thanksgiving.

În România, "Black Friday" a devenit termenul universal folosit pentru orice campanie de reduceri, reale sau (de obicei) fictive. Practic fiecare mare lanț de magazine are câte zece "black friday" pe an care țin câte o lună.

| Kilov31 a răspuns:

Eu zic sa nu mai afli atâtea informații sa nu ți se facă rău. sad

| sdaads a răspuns:

Black friday e prin Noiembrie.

| cfrtobias a răspuns (pentru sdaads):

Dar exista si Black Friday de Primavara

| Adolf8 explică (pentru Kilov31):

În caz de mi se face " ai un buzunar gol? " nu vreau să vărs pe părerea ta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Da.

| Violleta2022 a răspuns:

De "black friday" in Romania se intampla o mare inselatorie, fiindca toti vanzatorii ridica preturile cu 2 sapatamni inainte de black friday si in ziua aceea pretind ca le-au redus, cand in realitate le aduc la pretul care l-au avut din totdeauna.
In strainatate sunt cu adevart reduceri mari, atat de Black Friday cat si inainte de Craciun, dupa Revelion si dupa Paste.