| Broadband a întrebat:

Salutare
ziceti-mi si mie un player audio pentru pc care sa aiba egalizator cu multe benzi... vreau sa se auda vocea mai groasa, nu cu bass doar voce undeva pe la 150-250hz dar nu gasesc niciun player care sa-si faca treaba calumea
pe mine ma intereseaza mediile mai mult :)
intelegeti? deci care stiti vreun player simplu dar sa aiba egalizator cu multe benzi ceva in genul asta : http://jrs-s.net/wp-content/uploads/2011/03/pualseaudio- eq.png
funda garantat celui mai bun player :D

3 răspunsuri:
| Utilizator1234 a răspuns:

In primul rand, orice egalizator si alte minuni care coloreaza sunetul ar trebui dezactivate pentru a reda muzica natural. Totusi, daca sistemul audio e stramtorat pe anumite frecvente, poti modifica usor egalizatorul. Foobar2000 cu ASIO sau WASAPI isi face treaba excelent din orice punct de vedere, iar egalizatorul are destule benzi (ai si frecventa specificata sub fiecare banda). Ai grija si la formatul melodiilor, ca daca asculti mp3-uri, e apa de ploaie.

| Broadband explică (pentru Utilizator1234):

Ascult mp3 la calitate 320 kbps. am dezactivat toate efectele si nu-mi place cum suna...prea mult bass si putine inalte si medii. am 2 boxe de podea akai reusisem ceva cu mixx dj software dar ala e un program de dj mult prea complicat, dar imi placea cum se auzea. avea 3 butoane inalte medii bass, foarte simplu si scotea medii calumea...o sa incerc ce ai zis tu sa vad cum suna happy mersi

| Utilizator1234 a răspuns (pentru Broadband):

E vina sistemului audio si a formatului melodiilor. Pentru moment, fa-ti colectia in flac, ape, wma, ca nu te costa nimic. Diferenta o vei simti fara doar si poate. Mp3, la 320 kbps tot comprimat ramane, deci de calitatea inregistrarii nu se poate pune problema in cazul acesta.