Cei de la pc garage nu ai nici o treaba, ei doar comercializeaza produsul. Ai avut intamplarea nefericita sa prinzi un aparat (laptop) dintr-un lot mai putin bun. Da intr-adevar un laptop cel putin 3-4 ani trebuie sa o duca in conditii extreme
Eu am un laptop Dell de 4 ani si nu a avut niciodata nicio problema. A costat 2000ron
Vorbesti in necunostinta de cauza, un laptop cu procesor de 5 nuclee gasesti si la pretul de 2300 lei, intr-adevar la oferta. Asta pe langa faptul ca nu judeci pretul unui laptop dupa procesor, dar sa sarim.
@rico1991
Apeleaza la OPC, cred ca se va rezolva totul.
Vezi ca dupa a treia vizita la service ai dreptul sa ceri banii sau sa iti inlocuieasca produsul cu unul 100% nou, nu cu reparatii si etc.
Cat despre pcgarage, nu ai de ce sa iti faci nervi. Ca orice magazin online, ei iau si distribuie produsul. Asa a fost sa fie.
VA multumesc pentru raspunsurile prompte Prieteni dragi! dar va invit sa mai cereri parea preietnilor, parintilor poate stiu mai bine ce e de facut va multumesc anticipat!
Ce legatura are cu problema lui? Aici ar trebui sa raspunzi la problemele oamenilor nu sa iti faci reclama.
Si nu, nu caut nimic
anonim_4396 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: