Am un coleg care are LG optimus 2x si sta cu el in priza toata ziua (inclusiv la scoala), daca te apuci sa butonezi net-ul sau jocurile nu tine bateria decat vreo 2 ore....samsungul am inteles ca este un telefon foarte bun, are ecran super-amoled de 4 inch, procu de 1. 4ghz il ajuta foarte mult (chiar daca la LG are proc dual-core nu exceleaza), camera am inteles ca face pozele foarte bine in conditii de luminozitate buna
Cumparati Samsung galaxi s plus deoarece am eu si este foarte bun l-am scapat o o data de pe balcon (etajul 2) intr-o balta si nu s-a spart nici nu s-a stricat pe cand o prietena avea LG p990 optimus 2x si l-a scapat pe covor si nu a mai functionat! Fa alegerea corecta (Samsung galaxi s plus)!
Eu te-asi sfatui sa iti cumpero Samsung galaxy s plus deoarece firma Samsung este superioara firmei LG si dupa parerea meau samsungul este de mai mare calitate. Samsung galaxy s plusare performante egale sau chiar mai bune decat iphone 4, pe cand lgul este mai salb din punctul meu de vedere. sper ca ti-am fost de ajutor