| Robyi a întrebat:

Samsung Galaxy S4 (GT 19505) vs. Samsung Galaxy Note 3.

Ma bate gandul sa vand telefonul meu, Samsung Galaxy S4 si sa-mi cumpar Samsung Galaxy Note 3, avand in vedere ecranul gigantic si performanta frumusica a telefonului.

Spuneti-va punctele voastre de vedere.

Multumesc.

4 răspunsuri:
| Barbu_Andrei_1996 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, eu nu as vinde S4 pentru a-mi achizitiona un note 3 deoarece specificatiile sunt asemanatoare, ba mai mult s4 are un display mult mai bun decat al lui note 3.Trecerea nu este foarte mare dintre specificatiile celor 2 telefoane.

| TwiSt1997 a răspuns:

Ai putea sa dai s4-ul pe note, performantele nu poti zice ca-s asemanatoare cu zice ala de mai sus, diferenta de 0.4 la procesor, 1gb ram, plus ca in maxim 1 an s4-ul va deveni miclaughing

| Robyi explică (pentru TwiSt1997):

La asta m-am gandit. daca mai tin telefonul, o sa se faca foarte ieftin si o sa trebuiasca sa adaug multi bani ca sa imi iau alt telefon. Dar asa, inca nu e asa de ieftin. In momentul de fata, S4 se vinde la 1 800 lei. E o diferenta mare, avand in vedere ca l-am cumparat cu 2 300 de lei.

| TwiSt1997 a răspuns (pentru Robyi):

Pai 1700 lei pe eMAG, nu stiu tu cu cat o sa-l vinzi... eventual sa dai s4-ul si diferenta pentru un note in aceeasi stare cu s4-ul tau.