| GiveMeYourPussy a întrebat:

Samsung Galaxy sau Sonny Ericsson Xperia x10?
va rog cat mai multe raspunsuri ca is cam nehotarat. happy va multumesc

8 răspunsuri:
| TerraVampire a răspuns:

Sonny ericsson xperia x10 e mai bunwinking

| oanas19 a răspuns:

Pai telefoanele astea doua nu sunt f. bune, au internet, sunt androide bla bla bla si ce daca... nu-ti foloseste la nimic, ia-ti un telefon care sa te tina mult si bine
cele doua se strica repede

| SimplyTheBest a răspuns:

Parerea mea este ca Samsung Galaxy e mult mai bun, prietenii mei si eu avem totii Samsung-uri si suntem foarte multumiti, mai ales la baterie.si e mult mai elegant Samsung galaxy decat sonny ericssonwinking Bafta!

| GiveMeYourPussy explică (pentru oanas19):

Eee hai mai cati ani ai? laughing) nu vezi in ziua de azi cate modele apar...o data pe luna apare cate un telefon de succesc.de ce sa imi cumparu unul care sa ma tina 2 ani si eu vreau sa ma tina doar 3-4 luni pana apare ceva mai frumos.happy

| oanas19 a răspuns (pentru GiveMeYourPussy):

Fa ce vrei ...doar n-o sa-ti cumperi in fiecare luna alt telefon doar n-ai innebunit

Nu zic in fiecare luna... ci odata la 4-5 luni.cam 3 tel pe an... ce e asa mult? nu sunt 12 :p

| oanas19 a răspuns (pentru GiveMeYourPussy):

Ce prostie ...trebuie tu sa fi la moda cu alt telefon...uaaaaaaaaaauuuuuuuuu

Mai.acum serios cati ani ai? nu imi zice ca nu iti place si tie un BB un IP un SE un HTC un. nu e neaparat de moda.eu nu sunt genul acela...ci imi place sa imi schimb telefonul ca ma plictisesc de el.ca orice persoana