| TheMasterOfMasters1011 a întrebat:

Se merita sa cumpar in vara asta [iunie] un ps3? Adica daca apare in iarna ps4, mai are rost sa imi cumpar ps3[il modez oricum, nu cumpar jocurilelaughing ]. Adica or sa mai apara jocuri pentru ps3 inca vreo 2-3 ani?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| angelicsin a răspuns:

NU FACE PROSTIA ASTA. PS4 si noul Xbox au fost deja anuntate si vor fii pe piata pana in decembrie

| Intruder19 a răspuns:

Daca iti cumperi special sa il modezi mergi pe ps3 pentru ca o sa apara jocuri de acum inainte. Uita-te la ps3 cat a durat sa crackuiasca ps3-ul

| TheMasterOfMasters1011 explică (pentru SteFFz99):

Degeaba..Fifa 2013 pe ps2 e un fel de fifa 2008 pe pc... Si din 2006 de cand a aparut ps3, nu s-au mai facut jocuri pentru ps2 decat pentru ps3 [bioshock etc].

| romanu22 a răspuns:

Eu am ps3 l-am cumparat asta vara si imi vine sa imi bag unghia in gat ca l-am cumparat din cauza ca v-a aparea ps4 dar isi merita banii.Eu zic sa astepti si sa iti ei ps4 daca vrei pentru jocuri care au grafica mai buna. Daca vrei sa iti ei jcouri sa te joci cu Kinect eu zic sa iti ei xbox one. Sau daca vrei sa iti ei ceva care sa fie timp de 2 ani cu grafica buna si sa nu platesti bani pe jocuri ia-ti pc dar te costa placa video.

Răspuns utilizator avertizat
| TheMasterOfMasters1011 explică (pentru romanu22):

Dar ideea e ca o sa dureze pana o sa reuseasca sa modeze un ps4... Pentru ca un joc pentru ps4 costa o gramada, in jur de 300 de lei, si chiar nu am de gand sa dau atatia bani.Si plus ca o sa mai joc2-3 ani pentru ca sunt pe cls a 10-a si cand ma duc la facultate o sa imi cam treaca chestia cu jocurile...

| romanu22 a răspuns (pentru TheMasterOfMasters1011):

Daca vrei 2-3 ani eu zic sa iti iei pc pentru ca chiar daca iti iei ps3 nou acum se fabrica cu un software care nu se poate moda inca si nu poti face downgreade ca sa il modezi.

| maryusmono a răspuns:

Cu siguranta vor aparea jocuri pentru ps3... daca vrei sa il cumperi acum numai sta pe ganduri.

Chiar zilele trecute un prieten si-a cumparat de aici la un pret bun: http://bit.ly/Z2bVdw

| 10soider a răspuns:

Sony a anutat ca o sa mai scoata jocuri pentru ps3 pana in 2015

| EneRobert2001 a răspuns:

Merita