| Curious1324 a întrebat:

Se merita sa iau o tableta Apple? De ce? Argumentați. Funda

9 răspunsuri:
| Crouky a răspuns:

Nu deoarece e prea scumpa si nu cred ca o folosesti in multe treburi, doar pentru jocuri! Mai bine iti cumperi o tableta Allview e in jur de 850 lei si este buna! Funda?

| TaviComplicat a răspuns:

Se merita deoarece are o calitate desăvârșită si este in momentul de fata cea mai buna gama de tablete. De exemplu, acest răspuns a fost scris de pe un iPad Air.

| Bııa69 a răspuns:

Parerea mea e ca nu se merita.
Da, e destul de scumpa și dupa un timp poate o sa te si plictisesti de ea.
În al doilea rand, nu are Android, si nu prea e asa de bine fara Android, e mai greu cu aplicatiile bla bla bla.
Eu doar mi-am spus parerea, fiecare face cum vrea.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Se merită dacă ai bani adică 3000 de lei sau cât costă un iPad. Dacă nu ia-ţi una mai ieftină. Tabletele PC au apărut în 2010.promovate de Steve Jobs, sub denumirea de iPad.
Succes!

| ZaraZaraPerlin a răspuns:

Nu prea, mai bine îți iei una Allview.

| laryssalary a răspuns:

Calitatea e buna dar multe aplicatii de pe app store sunt pe bani, in schimb pe play store majoritaa sunt gratis, am avut si eu, dar eu prefer o tableta android

| slenderica a răspuns (pentru TaviComplicat):

E foarte foarte relevant de pe ce ai dat raspunsul.

| selfie a răspuns (pentru Bııa69):

Are iOS care e mai bun ca android si nu e mai greu cu aplicatiile. iOS are magazin appstore de unde le iei. E la fel.

| selfie a răspuns (pentru Bııa69):

Daca vrei o tableta ca sa te enervezi iti iei all view sau ce recomanda mai jos. Daca vrei calitate iei iPad.

Întrebări similare