Trebuie sa ai bluetooth la pc, adica un mic dispozitiv cuplat prin usb la unitate si driverul respectiv instalat pe calculator.
Prin bluetooth se poate daca ai bluetooth la pc. Ceea ce trebuie sa cumperi ca sa ai. Bluetoothul asta e un dispozitiv care cumparat vine insotit si de softul necesar a fi instalat. In caz ca ai deja si am batut campii pana acum, folosesti softul instalat odata cu dispozitivul.
Se poate dar iti trebuie bluetooth bagat in calculator arata ca un stick il bagi in pc instalezi cd lui si dupa va merge fara acel bluetooth nu merge (Funda?)
Ai nevoie de un cablu de date care sa mearga la telefonul tau si la computer si de pe calculator intri in telefon si bagi ce vrei! crede-ma am facut asta de 10000000 de ori!
Da, se poate. Dai click dreapta pe melodia care o vrei si acolo trebuie sa gasesti send via bluetooth, si iti activezi bluetooth-u de la telefon si dai acolo si dai accept si merge..asta doar daca ai bluetooth... Funda?
Pai se poate.Descarci piesa care o vrei pe calculator, iti bagi cablul de date in telefon, apoi in calculator, iti apare un folder si pui piesa care ai descarcat-o in el.P.S. eu nu spuneam ca prin bluetooth, iti spuneam un mod mai simplu deoarece prin bluetooth nu stiu cum. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Bluetooth pentru calculator gasesti multe pe net la 20-25 lei...am si eu unul si merge foarte bine
Simplu: click dreapta pe melodie, Send to Bluetooth Device, Search Device, alegi aparatul si trimiti. Sper ca ti-am fost de ajutor!