Din cate stiu eu nu...Paginile se inchid mai lent cand ai memorie putina, asta face laptopul sa mearga mai greu, cand ai conexiune slaba la internet sau vreun virus...Esti cumva un parinte care vrea sa afle la ce se uita copilul sau pe net, dar nu poti sa vezi deoarece inchide paginile repede cand intri in camera? De asta vrei sa setezi sa se inchida mai lent?
"dar nu poti sa vezi deoarece inchide paginile repede cand intri in camera?" haha ) buna asta
Dap pai asta e singurul lucru la care m-am gandit.Altfel de ce ar vrea cineva sa i se inchida paginile mai lent?
Rad ca deja aveam un scenariu in cap cu un parinte care sta la panda poate-l prinde pe fiul sau in fapt
Eu chiar nu am patit niciodata asta, insa am citit mai demult un banc cum ca vine tatal la fiu in camera si il intreaba de ce tot timpul cand intra in camera el doar se uita la ecranul gol al pc-ului... ceva de genul.De acolo mi-a venit acest gand, ca altfel nu vad de ce ar vrea una ca asta cand omul in mod normal vrea sa navigheze mai repede.Stiu,e amuzant sa-ti imaginezi una ca asta
Pana unde ti-a fugit mintea)
Asa se intampla la tine cand intrau ai tai in camera si inchideai repede pagina cu filmele xxX?
Eu voiam sa setez ca la telefon, trecerea paginilor sa se faca in slow motion.e o chestie misto, poate nu stiu multi de ea. oricum cred ca se poate si la pc.
Eu cred ca vrea un pc nou si nu stie cum sa-si convinga parintii ca merge greu asta.
Sa stii ca e si asta o varianta, nu m-am gandit la ea
anonim_4396 întreabă: