anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sfatuitimi ce laptop Sa-mi iau va rog

Răspuns Câştigător
| adriang95 a răspuns:

Ce buget? Ca marcă Asus, Lenovo sau Toshiba (NU Acer sau HP)

13 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Buget?!
Pentru ce anume îl vrei?!

| amoremioX a răspuns:

Dell sau Hp

| Azµre a răspuns (pentru adriang95):

Acer da ai dreptate majoritatea au o problemă cu magistrala de la display și cu supraîncălzitul, foarte puține modele sunt bine făcute și aici mă refer la cele scumpe. Eu dețin 3 Acer. Model vechi Aspire 6920G cred că singurul care e mai în firea lui, un Aspire One care pică biosul de 3 ori pe an, și un 5947 parcă, care se supraîncălzește și la solitaire rolling on the floor

| adriang95 a răspuns (pentru Azµre):

Eu am de jumate de an un Asus K53SD si nici macar bateria nu arata semne ca e folosit... Desi e deschis cateva ore pe zi, ma tine cam 6 ore pe baterie in battery saving cu wi-fi conectat

| Azµre a răspuns (pentru adriang95):

Acer 6920G îl am din 2006, și acum merge, a fost prima serie care a apărut la vremea aceea, dar restul de pe parcurs ți-am zis ce-am pățit cu ele...

| Sisitta a răspuns (pentru Azµre):

Nu conteaza pretul, imi pot permute...am I Mac si nu-mi place, vreau ceva Mai simplu

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Mars din categoria asta

| TuRneR01 a răspuns:

Depinde pentru ce vrei si de ce buget depinzi. Daca ai un buget gen peste 50 milioane poti sa-ti iei un Alienware (pentru gamming)

Daca vrei asa cat sa te joci si sa navighezi etc poti sa-ti iei un laptop de 20-30 milioane... Dell /Hp / Asus

Daca vrei doar sa navighezi pe internet poti sa-ti iei orice laptoplaughing

| Purec a răspuns:

Ce laptop ma? Un vibrator si un abecedar iti e de ajuns! cica "sfatuitimi"laughing

| misteryo50 a răspuns:

Toshiba happy

| lavinutsa a răspuns:

In categoria dragoste si sex tu intrebi ce laptop sa iti iei...penibilstraight face

| Azµre a răspuns (pentru Sisitta):

Vrei ceva care să aibă și touch, vrei pentru jocuri, muzică? filme? programare poate?

| poesia a răspuns:

Lenovo B 580