Domeniu nu, hosting da. Nu am avut nicio problema cu el timp de 1 an cat le-am folosit seriviciile. E usor de lucrat cu cpanel-ul lor. Pentru rezultate bune la cautari pe google trebuie configurare seo buna.
Daca vrei pentru un blog cel mai usor ar fi sa faci pe wordpress, blogger, blogspot si altele care is free si apar printre primele rezultate pe google.
7 ani am stat numai pe wordpress si blogger, crede-ma, ca daca nu ai domeniu propriu, nu prea esti luat in serios daca chiar vrei sa faci ceva in domeniul asta.
Nu am impresia ca cei cu domeniul propriu sunt luati mai in serios.
Nu, dar am mai nimerit din greseala pe unele bloguri si majoritatea mi-au lasat o impresie proasta.
Majoritatea au un morcov infipt undeva si se pupa in fund reciproc, pentru ca au cercurile lor restranse, eu n-am treaba cu ei, eu o sa-mi vad, ca si in anii precedenti, de treaba mea si de subiectele mele.
E vorba de cum te vad firmele. Pentru advertoriale and ***. Am fost refuzata de cel putin doua pentru wordpress-ul ala din url, asa ca-mi bag piciorul.
Sunt foarte ok, i-am incadrat si noi in top 5 firme de hosting din Romania la un pret avantajos: www.firmehosting.ro
Auzi, stii cumva, la oferta aia cu domeniul gratis, este gratuit doar primul an si apoi trebuie sa platesti, nu? Si daca da, cat?
anonim_4396 întreabă:
valentin07 întreabă: