Cum am spus nu exista, esti pazit de bodyguard 24 din 24, esti sigur ca esti protejat, nu?
Nu, un individ dedicat(evident nu vorbesc de gainari)va gasi o metoda!
Un exemplu(virtual, dar se aplica in orice situatie ce tine de securitate):serverele NATO au devenit ţinta unui atac informatic non-stop, daca nici astea nu au securitate, la milioanele de dolari investiti!
Nu ştiu. În principiu sunt foarte utile aceste sisteme dacă sunt configurate corect. Orice sistme are vulnerabilităţile lui mici sau mai mari. Dar, oricum să ai sisteme de siguranţă este un lucru foarte bun.
Nu exista sistem impenetrabil, nici in viata reala nici in cea virtuala! Pot fi unele mai eficiente decit altele dar securitate totala nu exista.
Nu stiu cum sunt sitemele de securitate mai avansate dar cele de la noi (cel putin ce am vazut eu) au un sistem de transmisie cu cartela. Daca ai scos cartela si tai firul de la sirena, salut. Ele sunt bagate (ascunse) in cele mai multe cazuri dupa un tavan fals. Daca vii de la etaj (pod) poti sa le blochezi. Cu multa rabdare se poate.
Atunci care este cea mai bună metodă de protejare împotriva hoților?
Nu cred. Tehnologia a ajuns la un stadiu foarte ridicat incat sa fie sabotate asa usor de spargatori.
Demeister întreabă:
anonim_4396 întreabă: