Daca primesti acest newsleter pe mail, atunci trebuie sa dai pagina pana ajungi jos de tot.
Acolo trebuie sa fie scris cu albastru una din expresiile: " apasa aici pentru dezabonare", sau " dezabonare" sau daca vrei sa te dezabonezi, apasa aici".
Sper ca ti-am fost de ajutor si bafta!
La (aproape) totate Newsletter-ele, la baza E-Mail-urilor, găsești un Link de dezabonare.
Raspunsul de mai jos a fost marcat pentru stergere:
Multumesc mult celor care mi-ati raspuns, din pacate, la acest site nu exista rubrica de dezabonare. Am trimis n mail-uri cu aceasta rugaminte, totusi mail-urile lor "informative", continua sa soseasca cu nemiluita. Am vazut ca dezabonarea la newsletter pentru alte site-uri se face in felul in care ati sugerat, diferenta este ca acele site-uri au rubrica respectiva, feminis.ro insa, nu a catadicsit sa o aiba. Eu nu am mai intalnit o astfel de situatie pana acum si a inceput sa ma irite, o simt ca pe o obligativitate.
Am asteptat peste un an, timp in care am trimis n mail-uri cu cerere de dezabonare si ei nu, si iar nu, tineau mortis sa ma "informeze" . In urma cu vreo doua luni insa, am vazut ca au introdus totusi si varianta de dezabonare "Unsubscribe from this Sender", pe care am vazut-o cand nici nu ma mai asteptam, in partea de jos a paginii cu "stirea" trimisa de ei, scris cu litere foarte mici si albastre. M-am dezabonat in sfarsit! Sper sa nu fie o varianta oferita doar celor insistenti.
Au introdus-o dar nu functioneaza. De luni de zile dau spam si nu se duce in spam. E INCREDIBIL! Azi am dat de 3 ori unsubscribe si mi-ai trimis mail cu rahaturile lor de informatii de fiecare data. Mai a dracului trimit mail-uri. Sunt niste nesimtiti. Daca fac rost de un numar de telefon, ii desfintez.
anonim_4396 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: