| soraya3456 a întrebat:

Stie cineva da ca a aparut iphone 5 asta e cel care a aparut de curand cam cat costa? da ca nu a aparut iphone 4 cat costa doar cine are vreau sa imi cumpar si nu stiu exact cat costa stiu ca costa peste 25 mil

Răspuns Câştigător
| NyanCat a răspuns:

Eu una aveam de ales intre Ipad 2 si iphone 5 ( am ales ipad ) dar cred ca pot rasp al intrebare si daca nu am laughing
Iphone 5 ( IPHONE 4S) a aparut in 25 septembrie si costa cam treizeci si cinci de milioane; il poti lua de la Orange. Si iphone 4 poate fi chiar si 25 de milioane, pentru ca tot timpul cand apare ceva nou la o marca cel nou va fi mai scump si cel mai vechi mai putin cu aprox 5 milioane sau chiar si 10 ( In cazul APPLE ) si il poti lua tot de la Orange. Sper ca te-am ajutat kiss

9 răspunsuri:
| loveyouschatz a răspuns:

Da a aparut si costa 799 € ( 3499.62 RON )

| laptopnews a răspuns:

A aparut Iphone 5. pretul e in jur de 3500 Lei.
http://www.iphone5reviewed.com/......-iphone-5/

| Убица a răspuns:

Proşti ăia care dau atatea milioane pe iPhone, iPad. O să realizaţi că aţi dat banii doar pentru IMAGINE. Cu 13 milioane îţi iei super smartphone care bate iPhone-ul la orice caracteristică...

Răspuns utilizator avertizat
| NyanCat a răspuns (pentru soraya3456):

1. Da iphone 5 eu ultimul aparut, la categoria telefoane APPLE dar la categoria de Ipad-uri IPAD 3
2. Pai depinde, la mine in oras este la Orange cu 35 de milioane dar la Carrefour eu am vazut doar telefoane gen Samsung, Nokia. etc. Sau ma rog poti sa cumperi si online ( daca vrei nou, evident, iti iei de pe APPLE STORE ) In orice caz daca vrei sa cumperi direct la magazin eu te sfatuiesc sa mergi la Orange. Bafta :X

BA DA A APARUT happy Taica`meo e inginer si crede-ma, stie ca a a aparut, poti sa vezi si pe net poze sau stiri

La Orange eu stiu ca costa doar 35 de mil. tongue