| Mainbug a întrebat:

Stie cineva sa ma ajute? Daca dau stergere la contul de Facebook(adica sa astep 14 zile), o sa mi se stearga automat si contul de publicitate? Intreb pentru ca am avut o problema cu o reclama pe care nu eu am promovat-o si era cardul altcuiva in contul meu. Si ce se intampla daca sa zicem ca asa avea o datorie la Facebook de 10-12 dolari si inchid contul?

5 răspunsuri:
| seularts a răspuns:

Poti sa stergi contul linistit. Nu are ce sa se intample daca ai restante pentru ca nu ai contract cu Facebook. Facebook isi asuma pierderea, de aceea e si plata facuta lunar pentru un serviciu de acest tip. Desigur, exista un istoric de plata care ramane la ei cu datele bancare.

| Mainbug explică (pentru seularts):

Problema e ca am raportat la ei ca nu nu era cardul meu (nu stiu cum am ajuns pe contul meu) si practic tot ce am platit cu cardul ala (12 dolari) mi-a fost restituit. Si acum sunt pe 0, dar am si platile oprite din cauza acelei activitati suspecte. Acum. as vrea sa sterg definitiv contul de Facebook sa scap de tot de ei sa nu mai am treaba. si mi-e teama sa nu apar cu probleme la ei

| seularts a răspuns (pentru Mainbug):

Fi serios. Facebook nu are cum sa te tina responsabil atat timp cat nu le-ai dat datele tale personale. Gen: adresa fizica sau cnp. Facebook este o firma de advertising si ei vand reclame. Chiar nu le pasa lor de unde vin banii atat timp cat incaseaza ceva big grin

| Mainbug explică (pentru seularts):

Au ip-ul meu rolling on the floor

| seularts a răspuns (pentru Mainbug):

Asta e egal cu zero!