Stiiiii, imi place mult mai mult minecraftu decat orice alt joc! Nu imi pasa grafica! Am o acum o alta versiune de minecraft si merge perfect! Pot insalta nu stiu ce texture pakuri sa il fac sa se vada bine, dar nu ma intereseaza, imi place gamepaly-ul la el! am facut pe creative nu stiu cete orease in munte si sub apa si in aer, am facut nu stiu cate survivaluri, am multe diamante pe servere si multi prieteni si palat si stiu multe smecherii este singurul joc care m-a tinut in fata pc-ului mai mult de o luna pana acum schimbam jocu o data la 2 zile ca le terminam si ma plictiseam sa reiau jocu pe alta dificultate
S-a rezolvat cu minecraft, aveam o versiune proasta si nu imi pasa cum se vede atata timp cat gamepaly-ul este bun! Si stiam de teraria dar mai reusit e minecraft
Nu mai stiu, intrebarea era veche, oricum, am cumparat jocul (daca-mi place = il cumpar). Acum am snapshot-ul 12w23b, si merge ok pe orice versiune, de la 1.0 pana la ultimul snapshot. Si am Win7 64 bit, cu Java pe 64 bit.
Ba fraiere, poti lua de pe net texturepacks pentru minecraft si arata foarte sexy
Bai exista jocuri de 10 ori mai bune decat WOW ca de exemplu Shogun sau Skyrim! SI pe astea nutrebuie sa te seci de bani!
SI Anonim mai bine incearca terraria!
Ba nu iti merge tie bine ca ai pc sau laptop de rahat si jocu e smecher daca stii sa ii bagi mcpather sa bagi shadeul se vede mai smecher ca devil may cry 5 insa ai nevoie de un pc bun si daca vrei un joc smecher AVP3 dar s-ar putea (adica logic) sa nu iti mearga daca ai pc nasol a da SI MINECRAFTUL NU E NASOL NOOBULE EU MA JOC PE SV PREMIUM CU MII DE OAMENI dar marog parerea ta
Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!
>> Minecraftcodes.info
Salut uite aicia un video si acia vezi de unde sa-l descarci si cum il bagihttp://www.youtube.com/watch?v=c_YTaX6Zehk funda
La fel ca mine
Eu ma joc un joc din 1995 (Pokemon Blue Edition)
Si grafica nu este chiar color...
Dar povestea este suuuppeeeer!
Si Minecraftul este suuuppeeeer!
Asa ca mi-am luat Pixelmon mod pe minecraft.
My life is complete )
ocret întreabă: