| vladutzuu27 a întrebat:

Stie cineva unde aparea optiunea asta la eMag? M-am uitat recent si acum nu mai o gasesc (nu vad sa apară la istoric). Dau fundă

https://imgur.com/a/kWHIIAa

Btw, poza e de pe calculator, pe versiunea web eMAG, nu in aplicatia mobilă dedicată

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Fu o promoție ce NU mai e

9 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Https://www.emag.ro/help/buy-back/
Cred că asta e tot ce trebuie să știi.
Bafta!

| vladutzuu27 explică (pentru sierra1):

Ce trist, trebuia să îl iau alaltăieri când era. Aia e, vând un rinichi ceva și îl iau că mi s-a pus pata

| darrio2007 a răspuns:

Aifonu e la putereeee! Daca n-ai d-ăsta, nu esti om!
Bani aruncați!

| Simpatic a răspuns (pentru darrio2007):

Parintii nostri si unii din ai lor nu aveau harfe de astea si unii chiar au realizat mai multe decat toate generatiile la care daca le iei tableta i-ai omorat!
Generatiile noi au de toate... dar nu au bun simt, intelegere si cumpatare!
Imi amintesc ca acum x ani (multi, foarte multi ani!), parintii ca sa imi ia un joc pe televizor (n.r. pentru generatiile de dupa 2000, joc pe tv echivaleaza cu consolele de gaming actuale) i-am rugat cateva luni de zile, si era o copie dupa NES/SNES pentru cine isi aduce aminte, dar acea copie costa ceva bani pentru acele vremuri, incat doar eu si inca un amic am primit de la parinti aceasta consola, din cei 30 de prieteni pe atunci, deci 30 de familii doar 2 isi permiteau consola aia care nu era originala de la Nintendo, originala care pe atunci ar fi costat cat o masina noua laughing
Acum bat din picioare niste drogalai de astia fara viitor si pe loc mama si tata care au 2 buticuri la sat, le iau telefon de 8000 de lei
Pentru mine nu e problema, eu nu am probleme cu banii ci cu impresiile lor, problema e de natura sociala> unii dintre acesti inapti isi bat joc apoi la scoala de colegii lor, colegi ai caror parinti nu au posibilitati de genul iphone si 2 la mana este de natura a lipsei de educatie oferita de catre parinti, care nu-si mai stapanesc copiii, de aceea copiii din gimnaziu (multi dintre ei) ajunsi adolescenti cred ca toata lumea este a lor, deci pe scurt vina parintilor! Nu oferi totul unui copil fara sa il inveti disciplina, respect si faptul ca lucrurile scumpe se obtin greu si pe merit! Dar care parinti sa isi invete odraslele de ban cinstit si muncit,demnitate sau onoare,merit sau nemerit? aia care inseala mosi prin UE si vin in tara cu agoniseala mosilor din Germania, Austria, Elvetia, agoniseala acelora de o viata? pe care ei o sustrag! Aia care daca au 100k euro toata averea lor isi iau masina de 100k euro ca sa-si distruga vecinii vrand sa arate ca cine sunt ei, de parca nu stiu toti ca au fost niste parliti care doar prin infractiuni au ajuns sa aiba si ei lucruri ce pentru altii sunt normale dinainte sa fie la moda!

Daca esti bogat poti fi si destept nu doar cocalar!
Asta este si motivul pentru care miliardarii in euro destepti nu dau copiilor bani de buzunar 1 milion de euro pe saptamana si nici masini de la Bugatti, in timp ce incultii cocalari fac toate poftele copiilor, copiii care nu respecta pe nimeni nici pe proprii parinti! De ce? eduatia e raspunsul!

| darrio2007 a răspuns (pentru Simpatic):

Corect!

| vladutzuu27 explică (pentru Simpatic):

Banii i-am facut din flip-uri si il iau de iphone mai mult pentru garantia ca ma tine mult, pentru ca am un prieten cu acelasi iphone al lui ma-sa de 10 ani si daca ma tine si pe mine 7 ani e ok. Pana acum am avut numai telefoane ori cu butoane, ori pe la 11-12 ani unul la plan de 900 de lei asa nou. Dar am zis că dacă mă ține ăsta până termin facultatea e bine. Cat despre faptul că pe vremea vostra cu jocuri video pe terminator si toata lumea care incepe sa dea one-up la lucuri negative cum ca ei o duc/o duceau mai bine treaba lor. Stiu ca sunt multi bani, dar in ziua de azi trebuie fara indoiala sa ai telefon pentru comunicare, chiar daca cei mai multi il folosesc pentru divertisment. Faptul ca majoritatea oamenilor isi iau iphone ori pentru ca isi permit si le e mai usor, ori pentru a se afirma ca sunt bogati si smecheri e una, dar sincer nu fac obiectul aici. Cat despre comentariul ca telefoanele strică copiii, chiar nu am niciun argument de dat, si nu vreau sa fiu ipocrit, e foarte adevarata.

| vladutzuu27 explică (pentru darrio2007):

Hmm, eram super de acord cu asta, si amandoua telefoanele mele au fost android-uri low-mid range, dar sincer acum un flagship android costa 4000-5000 de lei si el si te tine 2 ani, in timp ce iphone-ul nu se incetineste artificial. Faptul ca cei mai multi cumpara iPhone ca sa se afirme e adevarat, dar fata de acum cativa ani, mi se pare din ce in ce mai mult ca e mai bun, si totul a luat-o in jos de cand nu mai e open source android si toate telefoanele au soft-ul oarecum stricat. A, si cum am mai zis si altcuiva, majoritatea banilor sunt ori bursa de la liceu ori bani facuti din flip-uri de pe olx

| Simpatic a răspuns (pentru vladutzuu27):

Salut,nu ti-am scris tie daca ai fost atent, a fost o replica la ce a postat darrio, si anume la copiii de bani gata sau cu parinti saraci dar care fac sacrificii dupa modelul "daca noi nu am avut, sa aiba copiii" si se imprumuta saracii si isi vand viata pentru niste deviceuri scumpe, de cele mai multe ori acei copii nu merita nimic, dar in fine.

Am si eu electronice scumpe chiar de am crescut cu 'joc pe tv' si nu cu consola, pe vremea aceea o consola Nintendo era scumpa, daca calculezi cu inflatie si toate cele era cat o dacia 1300 noua pe atunci happy
Acum e normal sa-mi pot permite un ps5 sau un Nintendo switch, sunt mai ieftine daca o calculam ca mai sus!
Revenind, e foarte bine ca exista tehnologie si sunt unii tineri care profita de ea din plin, poate si tu esti printre cei care se bucura de ea, nu zic nu. Dar sunt si unii, acei drogalai de care ziceam care au tehnologia in buzunar ca sa asculte dani mocanu pe afara la boxe portabilewinking niste inculti de mici care in viitorul apropiat fie vor deveni proxenenti fie palmasi prin afara!
Deci cu alte cuvinte multi au bani sau se bucura de device-uri, dar fiecare are alta folosinta si ajutor de la acel telefon scump, tableta, smartwatch etc

Pentru ca ai fost de bun simt, te apreciez.
Cumpara ceea ce simti tu ca merita.
Cat despre iphone nu vreau sa ma pronunt, sunt de multi ani doar pe android, pana acum am avut doar S-uri de la Samsung si HTC cand erau in voga, nu ma pot pronunta.
Daca societatile chinezesti ar fi serioase cred insa ca m-as indrepta spre ceva chinezesc si scump, din punctul meu deocamdata chinezii sunt perversi si nu intru in alte detalii.
La S-uri pana acum te asigur ca nu am avut telefon sa tina sub 4-5 ani, 4 ani il tin ca ma plictiseste sau pana se duce bateria!
Dar fiindca nu am iphone nu ma pot pronunta!

| vladutzuu27 explică (pentru Simpatic):

Nu am observat ca nu mie mi-ai raspuns, nu prea stau pe TPU.

> e foarte bine ca exista tehnologie si sunt unii tineri care profita de ea din plin, poate si tu esti printre cei care se bucura de ea, nu zic nu. Dar sunt si unii, acei drogalai de care ziceam care au tehnologia in buzunar ca sa asculte dani mocanu pe afara la boxe portabile.

Nu suport sincer cocalarism-ul din ce in ce mai des intalnita, si ai dreptate cat tehnologia si cei care profita de ea. Ca pasionat de programare, este foarte usor in ziua de azi sa te apuci de asta decat era inainte si internetul e plin de informatii.

O zi buna (damn nu stiu sa ma exprim pe net smug )