La tot ce e amd A... A ceva, poti seta tu memoria alocata, de la 32 mb pana la 512mb. Oricum cantitatea de memorie conteaza mai putin.
Eu am o problema cu majoritatea pc-urilor gata asamblate, deoarece: nu stii exact ce cumperi(stii doar ca e amd, si atat. Nu stii cine produce placa de baza, ram-ul, etc.).
De asemenea, de obicei, piesele din cele gata asamblate, din acest motiv sunt mai slabe calitativ, si culmea, sistemele sunt mai scumpe, deoarece oamenii cumapra(spun ei sa nu se complice cu piese, cu etc, dar nu e chiar asa. oamenii cumpara deoarece e mai simplu, majoritatea nu stiu, dar daca vad numere mari la ram, la memoria de la gpu, sau multi ghz, e clar "e super"). Eu as merge pe piese. Macar stii ce cumperi, si nu iti idneasa aia ce nu vrei. Spune exact, un buget, daca poate sa fie depasit usor (ca sa pun ceva mai bun la iese, daca merita diferenta). Ai la pcgarage, spre exemplu, iti si asambleaza. E mai ok asa, parerea mea. Dar fiecare face cum vrea, doar face pentru el, nu pentru altul.
Nu am nimic cu tine, dar crede-ma ca deja m-am saturat de intrebariile tale, si de aceleasi raspunsuri de n ori
Ti-am spus, si sigur ti'au spus si altii sa nu cumperi pc'uri gata facute ca nu sunt echilibrate, pun o sursa slaba o carcasa slaba...si altele
Mai bine iei unul pe piese si il faci calumea si asamblarea costa 40 lei, sau in unele magazine gratis
Daca vrei ceva bun, pe piese raspunde la intrebariile de mai jos
1. Ce buget ai?
2. La ce vei folosi sistemul?
3. Ai nevoie de monitor? Daca nu, ce rezolutie are monitorul tau actual?
4. Ai nevoie de tastatura/mouse/boxe?
Salut are placa video integrata in placa de baza. Altfel spus nu exista placa video si va trebui sa iti cumperi una pe care sa o montezi pe placa de baza.
Iti recomand o placa video decenta, precum aceasta: http://bit.ly/1c04tbX