Fiecare placa de retea are driverul ei. Ia-ti programe gen aida 64 sau everest vezi ce placa de retea ai si du-te p sitelului producatorului si cauta acolo driver.
Am incercat la mine si nu-mi dau seama cum functioneaza,.
La everest la dispozitive de retea imi arata: nVIDIA network bus enumerator.
La aida la dispozitive de retea: nVIDIA mcp78- lan controller.
Deci pana la urma care cum sunt ca nu inteleg nimic din astea.
Tot la aida daca dau la descarcare driver, ma baga pe site-ul lor(asta daca ai net, daca nu ai net nu rezolvi nimic) si acolo imi selecteaza direct: product type:geforce, producserie: geforce 700m, product:geforce GT730m.
Deci n-au nici o legatura una cu alta, poti sa-mi explici ce si cum, si daca se poate afla driverul care trebuie fara net.
Ce placa de baza ai?
Descarca acest program:
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
http://www.mediafire.com/? caoezzax1aiawcq
Il deschizi(nu trebuie instalat).
Dublu click in stanga pe motherboard(placa de baza), click pe motherboard, apoi citesti ce scrie la motherboard name(numele placii de baza).
Scrii aici ce scrie acolo si ce sistem de operare ai(windows xp, 7, 8).
Nu stiu de ce imi desparte link-ul.
Dar vad ca ai everest.Ce scrie la motherboard name?
@JusTPauL Eu folosesc aida64 iar cand dau la retea locala> dispozitive retea PCI/PnP imi apare acolo. Daca nu poti face altfel Contro Panel> Network and sharing center> click local area conection> properties> configure> tabul driver si ai acolo update driver asta la windows 7 la xp nu mai stiu cum este dar banuiesc ca este asemanator. Daca nici asa nu gasesti mai este o cale cauta pe google programul driver checker sau driver magician dai scan si fac ele restul.
Nu stiu ce sa spun. Daca are windows 7 poate da sa faca update dar fara KB971033(este cel care trimite la Microsoft informatia ca nu avem windows cumparat).
In control panel la system and security/windows update/change settings/la important updates trebuie selectat ''check for updates but let me choose whether to download and install them''. Apoi OK. Apoi check for updates.
Vor aparea doua categorii impotant updates si optional updates.
La important updates trebuie cautat KB971033.Trebuie debifat, apoi click dreapta pe el si alegem hide update.
Apoi click pe restore hidden update. KB971033 trebuie sa fie acolo.
Apoi putem face update-urile.
La windows xp nu stiu.