Dacă au placa video bună, da sunt bune. Exemplu: https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-zmeu-elite-v2/
Este ieftin pc-ul care l-ai dat tu. E de ajuns sa mearga un joc din 2019 sau 2022?
PC garaje e eMag, deși sunt componente originale, cât despre PC urii e în funcție de preț vs nevoie, i3 pentru home user, i5 + placa video dedicata minim 3050 pentru jocurii, i7 + placa video nVIDIA 3070 minim pentru editare video, memorie RAM 8, 16, 32
E praf pc-ul, zi ce vrei sa joci si iti fac o recomandare. Cel mai bine ar fi sa il cumperi pe piese dar daca nu te pricepi deloc sa il asamblezi mai bine il iei gata facut sa nu faci vreo prostie sa strici piesele.
Desi nu e asa complicat gasesti tutoriale pe Youtube.
Salutare! sunt foarte ok. Eu mi-am facut pc-uri de pe www.pcgarage.ro pe componente. Si recent am mai luat un laptop.
Daca gasesti ceva sa iti placa pe site, iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Salut, sunt ok. am cumparat multe piese de la pcgarage. dar iti recomand sa il faci pe piese. o sa iesi mult mai ieftin si cu piese mult mai bune.
Https://zona.store/gamebox-2-3-red-amd/ asta e un prebuild serios dar daca ti-l faci tu pe buncati iesi mai ieftin.
Merg bine jocurile. Ce vrei în banii ăia? Eu nu aș da 2000€. Dacă el are, îi dă
Decat sa dai sfaturi aiurea mai bine te abti, omul vrea sa joace ghost of tsusima nu cs go.
rx 6400 este o placa extrem de slaba pentru 2024, nu vei putea juca nimic aparut nou cu ea.
Si cel mai important va vrea sa joace si titluri viitoare.
Daca iei ceva scump, sunt cat de cat ok.
DAR iesi mult mai bine daca il faci pe componente.
Orice magazin sau integrator, adauga in acele sisteme componente slabe (placi de baza si surse in general, dar si SSD-uri de calitate proasta).
Totul sa le iasa un profit cat mai mare.
Singurii care nu fac rabat de la calitate sunt
https://zona.store/
DAR sunt scumpi, pentru ca ei si testeaza ce vand, aleg doar piese de calitate, fac un wire management exemplar, asigura suport ulterior daca ai probleme cu ceva si nu te descurci, etc
FloFlorentina întreabă: