Multumesc frumos pentru raspuns..bine macar ca se poate face ceva cu astfel de oameni.
Hei, da, stiu cum e, a fost o perioada destul de lunga in care eram sunata zi si noapte de un necunoscut, care, la un moment dat, evident, devenise destul de enervant. Am fost la politie si nu prea m-au bagat in seama, sustinand ca au si alte treburi mai importante si ca ar trebui sa vorbesc cu cei de la compania de telefoane la care sunt abonata, ei trimitandu-ma inapoi la politie, deci....am sfarsit prin a-mi lua alta cartela, ca sa stopez prostia asta. Poate la tine va merge cu politia, insa nu iti garantez, depinde pe cine nimeresti. Cu toate astea, iti urez multa bafta.
Da...nu m-as mira sa fie cineva curios si de mine nu prea pun mare baza pe lucruri de genul asta. Zici ca cine stie ce fac toata ziua la sectie de aia sunt atatea furturi si etc. Oricum o sa incerc prima data la compania de telefoane pentru ca la mine e putin mai diferit ...nu e cartela sa o schimb cu alta. E abonament din pacate . Multumesc frumos pentru raspuns.
Pentru nimic! Da, pai ar fi cam greu sa-ti inchizi abonamentul doar dintr-o prostie de-asta, dar stiam ca exista o modalitate prin care poti sa stopezi sa mai primesti apeluri necunoscute/private, dar nu stiu sigur daca e valabila chestia si la comoste. Sa-i intrebi si asta inainte de a merge la politie! Si-asta te-ar salva.
Daca ar fi simplu de aflat cine suna pe privat ar disparea optiunea de la "servicii retea" pentru ca nu si-ar mai avea rostu. Unele telefoane pot respinge automat astfel de apeluri.
Retine ora si ziua cand te-a sunat apoi cere factura detaliata de la Cosmote si te uiti pe factura la lista apelurilor, numarul care te-a sunat la ora x si in ziua y.
Si la abonament poate fi schimbat numarul (cu acest motiv in cerere) pastrind abonamentul in continuare. In factura (chiar detaliata) nu se vad numerele private/ascunse.
Da...din pacate asta am aflat si eu acum. Degeaba cer factura pentru ca numerele private nu apar. Mi-au spus doar ca imi pot schimba numarul...
Asta se face usor. Mai greu este sa fie anuntati toti, familie, cunoscuti (cei de incredere) si sa fie convinsi sa nu dea noul numar nimanui. Bafta!
Lavinia_Cristina_ întreabă: