| T0T a întrebat:

Știe cineva după ce criteriu sunt ordonați prietenii de pe facebook? De ce sunt acele persoane care apar în față și după vin cei "more friends"?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

E un algoritm care combina interatiunea ta cu ei si interatciunea lor cu prietenii tai samd. E o chestie complicata pe care fb nu a facut-o publica

2 răspunsuri:
| sr2009mi a răspuns:

Ar fi cica un algoritm bazat pe interactiunea cu cei din lista de prieteni. Dar da rateuri. Eu am vreo 2-3 din lista care apar prin top 5-10 desi n-am interactionat vreodata cu ei, iar altii cu care am facut-o apar mult mai jos sau la More friends.

| T0T explică (pentru sr2009mi):

Faza îi că cică e un algoritm secret care îmbină mai multe lucruri. Eu de exemplu am o fată care când e online e mereu a doua sau prima și când e off tot printre primii și e singura care îmi apare acolo când e off. Mai am unii cu care nu am interacționat și îmi apar printre primii sau unii cu care am făcut-o acum mult timp. D-aia eram curios, poate și-a dat seama cineva de fază. După ce am observat nu pare ceva aleatoriu și nu cred că ăia de la facebook ar implementa un algoritm care să îi pună așa aiurea unde sunt.