| BiuL a întrebat:

Tot imi apare un mesaj de la Mozzila Firefox :
"S-ar putea ca un script din această pagină să fie ocupat sau să fi încetat să răspundă. Puteți opri acest script acum, sau îl puteți lăsa să continue pentru a-i da o șansă să se încheie.
Script: http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y3/r/rtwojj04NdT. js:5"
E de la Facebook oare? Si ce pot face sa scapi de mesajul ala, imi fac laptopul sa mearga greu cateva secunde.

8 răspunsuri:
| mola a răspuns:

Nu o poti oprii. Asa e Mozzila Firefox. Stii tu : Mozzila merge mai greu, si te enerveaza cu reclamele si cu scrisul acela. Eu iti recomand google. Simplu, Rapid si gasesti ori ce vrei. Ca sa intri poti scrie ''google'' scrii ce doresti de exemplu : Toti pentru Unul.
Si iti apare la fix. Incearca!

| BiuL explică (pentru mola):

Stai putin ce legatura are google cu mozzila? google e motor de cauta iar mozila e browser web... google folosesc ca motor de cautare evident si tot am probleme cu scriptul acela! mai ales la facebook
in fine, multumesc oricum pentru raspuns!

| mola a răspuns (pentru BiuL):

Pai mozzila e altceva. Eu stiu ca google se misca mai bine. Nu prea are legatura cu facebook.

Mozzila e browser web happy la fel ca Internet Explorer, Safari etc iar Google e motor de cautare happy chestii diferite, ai nevoie de amandoua practic pentru a naviga pe net, iar Google nu poate exista fara un browser web fie el Mozzila, Opera sau Chrome.
Sau tu te referi la Google Chrome?

| InVisible99 a răspuns:

Schimba si tu browserul si gata tongue alege ori alta versiune de Mozzila sau Chrome sau Opera...ai de unde alege tongue

| mola a răspuns (pentru BiuL):

Cred ca da. Imi cer scuze pentru greseala mea.

| BiuL explică (pentru InVisible99):

Da, dar nu stiam daca e de la browser, de la facebook ca acolo imi apare de obicei chestia aia sau de la laptop...

Nu-i nicio probleme, bine ca ne-am inteles pana la urma :p