Daca te-ai inspirat suficient de mult, da, ca asa e frumos! Eu am surse la toate articolele mele! Asta ca sa nu ai surprize. In schimb, am gasit unele articole ale mele, pe alte site-uri, copy-paste! Nu era o problema, da erau fara sursa! Nu stiu cum sa-ti spun, da eu am muncit la articolele alea. Ti-au placut, ok, ia-le, da pune sursa! Altii nu accepta nici asta, depinde! Asa ca...
Romania e o tara libera! Tine minte asta. Nu e ca in Germania sa nu ai voie sa descarci o melodie de pe net
Da, trebuie sa pui sursa! Daca review-ul este facut integral de tine, nu! Insa la poze da! La fel, daca iti apartin, nu! La youtube nu! Pune mana si citeste despre plagiat si continut duplicat!
Dar nu pot pune cumva semnul de copyright? Adică cum ai zis și tu, e lucrul meu, de ce să dea cineva copypaste la ceva ce e al meu... Explică-mi te rog și partea asta cu copy right. Când pot pune la subsolul website-ului sau a unei postări sau a unui fișier Word sau (la mine mai tare Batch) semnul că copyright? Acesta se plătește se obține prin simplu fapt că tu faci ceva și e al tău?
Dar nu pot pune cumva semnul de copyright? Adică cum ai zis și tu, e lucrul meu, de ce să dea cineva copypaste la ceva ce e al meu... Explică-mi te rog și partea asta cu copy right. Când pot pune la subsolul website-ului sau a unei postări sau a unui fișier Word sau (la mine mai tare Batch) semnul că copyright? Acesta se plătește se obține prin simplu fapt că tu faci ceva și e al tău? Dar dacă cineva copiază ce e al tău și zice că are el copyright? De exemplu fac un tutorial și cineva zice că muzica e a lui chiar dacă o fac eu singur?