| Luci88 a întrebat:

TPU mi se blocheaza Laptopu-l foarte des si sta blocat cate 2 minute 3 din ce cauza? ce sa fac ca sa scap de aceasta problema? Funda:* va multumesc:*

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Ce sistem operativ folosesti? ce caracteristici are laptopul? se blocheaza la scurt timp dupa startare sau cand folosesti anumite aplicatii?

| Kilobyte a răspuns:

Cel mai simplu poti incerca cu o reinstalare de windows fara alte programe suplimentare si vezi daca mai face asa.

Daca tot asa se manifesta inseamna ca este o problema de hardware.

| Luci88 explică (pentru gelu1970):

Eu zic cand deschid mai multe fisiere, adica 2 pagini de internet, facebook mesenger youtube atata

| gelu1970 a răspuns (pentru Luci88):

Incearca sa rulezi ccleaner, adwcleaner, malwarebytes, si in cele din urma instaleaza de exemplu versiunea free de aici
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
daca tu crezi ca nu te descurci instaleaza teamviewer si iti fac eu optimizarile necesare. indiferent ce te hotarasti spune-mi daca ai remediat ceva

| Luci88 explică (pentru gelu1970):

Am instalat toate am dat scanare total, si tot se blocheaza. se blocheaza daca stau si pe mess fara alta pagina deschisa

| gelu1970 a răspuns (pentru Luci88):

Instaleaza team viewer si incerc sa vad ce saracie are. cu viteza de net cum stai? fa un test de viteza a netului ce iti ajunge in calculator