| EmilTraian95 a întrebat:

TPU, vreau sa imi achizitionez un electrosoc pentru auto-aparare si am vazut pe net cateva la preturi infime (30-40 de lei) ce parere aveti merita? Daca nu de unde sa imi iau unul bun?

5 răspunsuri:
| jony22 a răspuns:

Pai eu zic ca merita, e un pret rezonabilwinking doar ca e cam riscant cu asa ceva, trebuie sa ai mare grija cu el

| ggghhghgh a răspuns:

Pretul electrosocului depinde de puterea acestuia. Cele mai puternice sunt si la 400 de lei.Dar si cele cu mai putini KV sunt eficiente.Eu am un electrosoc cred ca 50 de lei am dat pe el.L-am folosit pe piciorul meu prin o gramdada de carpe si tot imi amortise piciorul pentru 3-4 minute.Deci dupa mine merita sa iti ei unul pentru auto-aparare. Funda?

| law13 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa lasi prostiile astea si sa constientizezi ca autoapararea este importanta. Drept urmare du-te cateva luni la un sport de contact si o sa iti prinda bine. O sa existe Momente in viata cand va trebui sa fii protectiv, sa ii aperi pe cei iubiti. Cum ar fi sa te plimbi cu iubita, si sa dai de un smecheras care ii da o palma la fund, sau o face curva si proasta. Si te si intreaba daca si ceva de comentat! O sa fi un butoi de draci si o sa vrei sa ii arati cum sta treaba: scoti sprayul sau elektrosocul? Realizezi cat de penibil vei fi?

| EmilTraian95 explică (pentru law13):

Deja am probleme stiu ca o sa fiu atacat unde o sa merg si ca o sa aiba cutite si bate si ce o sa fac cu pumnii? Inca pistol nu am bani sa imi iau si la politie nu apelez ca nu am bani de procese. Apropo am facut MMA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmilTraian95):

"Apropo am facut MMA"... n-ai facut MMA. Te-ai tavalit cu niste unii ocazional pe saltele (ca te cunosc).

Ia-ti mai bine un spray decat un electrosoc. Cu spray-ul pastrezi o oarecare distanta si e in avantajul tau (mai ales daca stii cum / cand sa il folosesti).