Raspuns: ) Intrucat ultrasunetele nu trec prin pereti sau obiecte solide, va informam ca suprafata acoperita de aparat, care este de aproximativ 120mp, poate fi afectata.
Orice sunet se propaga prin beton depinde de volumul lui si e frecventa. In cazul sunetelor inalte si ultra inalte betonul este mai izolant decat la sunetele joase (mica fracventa). Cu alte cuvinte ultrasunetele unui aparat contra tantarilor nu se propaga prin beton-ul unui bloc (are si volumul sunetului mic) si-l poti folosi linistit.
Pest Repeller, aparat contra soareci, gandaci, furnici, paianjeni, Pest reject RIDDEX Plus. - Da acest aparat cred ca vrei sa-l cumperi este bun da rezultate! la bloc si la casa la tara.
Multumesc, am pus intrebarea deoarece nu stiam raspunsul si ulterior am gasit si raspunsul. Aceste unde nu se propaga prin obiecte solide. Cu toate astea raspunsul dvs este cel mai bun.
Nu se propaga prin peretii blocului. Pentru indepartarea gandacilor nu cred ca aparatul cu ultrasunete este o solutie buna. Mult mai eficienta ar fi otrava.
anonim_4396 întreabă: