| cosminonel a întrebat:

Un laptop nu citeste stickurile mele, dar laptopul meu le citeste, iar laptopul respectiv citeste alte stickuri dar pe ale mele nu laughing)
Ce pot face?
Multumesc mult big grin

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Poate nu are drivrele compatibile cu usb tau sau ai stik usb 3, eu n-am patit asa ceva vreodata si de 2 ani am bagat acelasi stikurii in sute de calculatoare, mai patesc cateodata cu hardul cand il bag in usb 3 si acel laptop nu are driver pentru el il inteleg dar sa nu citeasca n-am patit decat anticitati de astea pe xp da am avut cazurii, unele anticitati nici usb 2 nu citeste

5 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Încearcă să formatezi acel USB și să reîncerci.
Nu ți-ar strica și reinstalarea Drivererlor USB.

| LeeSong a răspuns:

Incearca sa formatezi stickul... dar inainte nu uita sa salvezi fisierele importante big grin

| st3amgam3r a răspuns:

Probabil laptopul tau are sloturile in care introduci stickul USB 2.0, iar celalalt are sloturi USB 3.0. Ai nevoie de un adaptor (e ca un cablu de date, la un capat bagi stickul si pe celalalt il introduci in laptop). Nu am idee cat costa unul. Incearca sa trimiti ce ai pe stick din laptopul tau pe celalalt prin bluetooth. Succes!

| cosminonel explică (pentru RAY):

Multumesc mult tuturor! big grin Am reinstalat driverele de la laptopul scolii si dupa a mers. Profesorul de informatica a zis ca sunt virusate stickurile laughing))) si pana la urma s-a rezolvat happy