Salut!
Sunt site-uri unde uplondez fisiere nu depozita?
Nu este acelasi lucru.
DepositFiles
Fastupload
MailBigFile
4Share
File Dropper
Si sunt mai multe eu ti-am zis doar 5 cele mai importante si cunoscute de marea majoritate.
Deci vreau sa imi reinstalez windows-ul si vreau sa pun niste fisiere private pe un site de unde le pot descarca doar eu.
Dropbox sau SkyDrive - il instalezi, setezi ce director sa iti sincronizeze, il lasi sa urce pe net ce are nevoie, razi tot, dupa care pui win la loc, instalezi clientul Dropbox sau SkyDrive si il lasi sa iti restaureze fisierele. Ta-taaa, simplu!
Cand uplondez nu conteaza ce fisier iti da un link.
Si prin acel link poti sa descarci fisierele.
Linkul care til dau ei este dupa terminarea de upload acel link este unul privat.
Daca il faci public este partea a doua dar ei iti dau un link iar tu poti sa il uplondez.
Am si eu ceva aproximativ la fel care pot sa vad cate descarcari am avut si cati au intrat pe acel link, de pe un sait, nu zic denumirea ca insemna ca fac reclama! Si am vazut ca in afara de mine nimeni nu mai descarca iar linkul era vechi de 5 ani, deci linkul este privat daca il faci public asta-i partea a doua cum ti-am zis si mai sus.
Acele linkuri au un cod a lor care sa difere de la unul la altu.
Da ai dreptate ca are 50Gb dar ma intreb ce face cu restul?
Dar ce fisiere pune 2 Gb-5Gb sa zicem.
Dar sa uplondez fisiere de 50Gb este mult dar ce uplondeaza Muzica, jocuri?
Ea vrea sa uplondeza fisiere (imagini, video)?
Google drive, poti uploada foldere direct cu chrome, fara sa instalezi sau sa descarci ceva.
Xavi0699 întreabă: