| Illuminati2016 a întrebat:

Un ssd Kingston 480GB la 260 ron cu 3 ani garantie sau un HDD 500GB WD Black cu 340 ron, 5 ani garantie

11 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Compari mere cu pere... SSD il folosesti pentru viteza, HDD pentru spatiu de stocare. In functie de ceea ce te intereseaza, ambele variante alese de tine sunt destul de proaste big grin

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu stiu unde mai gasesti HDD-uri cu 5 ani garantie... iar pretul la 500 GB pentru hard e absolut ridicol.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ssd-ul

| marinaru777 a răspuns:

Nu exista termen de comparatie ssd ul este mult mai rapid, exclus hdd de 500gb alege ssd 480gb

| Illuminati2016 explică (pentru GabiDumitrescu):

Pe eMAG, Western Digital Black

| Illuminati2016 explică (pentru Dismally):

De ce zici sa sunt proaste, ei bine poate hdd ul da

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Illuminati2016):

Daca ne zici si ce placa de baza ai, poate iti recomandam un SSD M.2/PciEx. WD-ul black e moft ridicol de scump. Iei frumos un Seagate cu 3 ani garantie si aia e. Eu mi-am luat un WD de-asta black de 4 TB acum citiva ani, era editie Enterprise, mama lui, vreo 1000 RON am dat. A tinut cam 5-6 ore. Mort. Seria aia a fost dezastru. L-am returnat, nu au avut ce sa imi dea inapoi. Mi-au dat banii, apoi cu vreo 100 RON mai putin am luat un Toshiba serie Enterprise pe care il am si acum.

Ei bine am un ssd in laptop de 512gb MICRON si un Seagate Firecuda cu 5 ani garantie acest wd black e al naibii de scump pentru ce ofera e mai rentabil un ssd de 1TB de pe aliexpress decas wd black

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Illuminati2016):

Eh, SSD-uri de pe Ali... garantia mai greu, nu stii exact ce iei, dar WD Black-ul e chiar scump. In alta ordine de idei...de unde ai luat SSD Micron? Am avut niste memorii A-Data Vitesta 800+ DDR2 cu cipuri Micron D9. Cit OC am putut sa dau in ele, sa traiasca. Sper ca inca sunt functionale, am vindut kit-ul care le includea acum ceva ani.

A venit cu cel mai ieftin laptop Asus TUF pe care l-am gasit (fx505dt)

| Dismally a răspuns (pentru Illuminati2016):

Pentru ca daca vrei viteza exista un singur tip de SSD: M.2; iar daca vrei spatiu, cu banii aia iti iei un HDD mult mai incapator.