Compari mere cu pere... SSD il folosesti pentru viteza, HDD pentru spatiu de stocare. In functie de ceea ce te intereseaza, ambele variante alese de tine sunt destul de proaste
Nu stiu unde mai gasesti HDD-uri cu 5 ani garantie... iar pretul la 500 GB pentru hard e absolut ridicol.
Nu exista termen de comparatie ssd ul este mult mai rapid, exclus hdd de 500gb alege ssd 480gb
Daca ne zici si ce placa de baza ai, poate iti recomandam un SSD M.2/PciEx. WD-ul black e moft ridicol de scump. Iei frumos un Seagate cu 3 ani garantie si aia e. Eu mi-am luat un WD de-asta black de 4 TB acum citiva ani, era editie Enterprise, mama lui, vreo 1000 RON am dat. A tinut cam 5-6 ore. Mort. Seria aia a fost dezastru. L-am returnat, nu au avut ce sa imi dea inapoi. Mi-au dat banii, apoi cu vreo 100 RON mai putin am luat un Toshiba serie Enterprise pe care il am si acum.
Ei bine am un ssd in laptop de 512gb MICRON si un Seagate Firecuda cu 5 ani garantie acest wd black e al naibii de scump pentru ce ofera e mai rentabil un ssd de 1TB de pe aliexpress decas wd black
Eh, SSD-uri de pe Ali... garantia mai greu, nu stii exact ce iei, dar WD Black-ul e chiar scump. In alta ordine de idei...de unde ai luat SSD Micron? Am avut niste memorii A-Data Vitesta 800+ DDR2 cu cipuri Micron D9. Cit OC am putut sa dau in ele, sa traiasca. Sper ca inca sunt functionale, am vindut kit-ul care le includea acum ceva ani.
A venit cu cel mai ieftin laptop Asus TUF pe care l-am gasit (fx505dt)
Pentru ca daca vrei viteza exista un singur tip de SSD: M.2; iar daca vrei spatiu, cu banii aia iti iei un HDD mult mai incapator.