Simplu pe cea de-a doua partitie sau le salvezi pe un dvd cand instalezi folosesti decat o singura partitie partitia de sistem deci celaalta ramane neatinsa in cazul in care vrei sa stergi absolut tot se repartitioneaza hardul si atunci pierzi orice informatie dupa el
Trebuie sa ai macar 2 partitii. De ex. partita C (a Windowsului) si inca una D: (sau E depinde ce litera ai la DVD drive. Daca ai asa, tot ce e important pe C, pui pe D sau E.
Niciodata sa nu iti pui un lucru important in C ( Local Disk ). Pentru ca acolo se sterg imediat.Insa in D ( Diverse ) nu se vor sterge. Daca iti reinstalezi Windows-ul, nu ti se va sterge nimic in D.
In afara de programe, cum ar fi Yahoo! Messenger, Mozzila si programele tale; pentru. ca astea sunt instalate in C. Te sfatuiesc sa ti le copiezi pe un DVD, sa le poti reinstala mai rapid!
Bafta! :*
Funda?
~ Missouri.
In "My computer" exista doua fisiere "C" si "D" tot ce se afla in "D" ramane in computer, cele aflate in "C" se pierd.
Sper ca te-am ajutat!
funda?!
Pai ori le bagi in Local Dosk D ori le salvezi pe DVD/CD si le bagi dupa ce iti faci pcu altceva nu stiu mai e o posibilitate c un har disck extern dar cam costa bani si nu cred ca vrei sa dai 10 mil pe el... sper ca te-a ajutat
Alexandru2213 întreabă:
IrinnaB întreabă:
YzuD întreabă: