| ankutzyka007 a întrebat:

Unde pot gasi teme si jocuri pentru telefonul "vodafone 555 blue"? Funda pentru. raspunsul cel mai util big grin

Răspuns Câştigător
| Caffe_Ness_1990 a răspuns:

Suporta jocuri java MIDP 2.0

6 răspunsuri:
| trolly a răspuns:

Hello! Nu stiu sigur ce fel de operare foloseste. Uita-te in meniu si daca ai ovi market sau Nokia market cauta pe google si gasesti.Itzi pot recomanda un site pentru jocuri bune www.mobile9.com.Sper ca te-am ajutat

| sebi20 a răspuns:

Salut as vrea sa te intreb ceva am si eu un 555 dar nu merge facebok nu stiu dc pentru ca pe opera mini pot sa navighez zice momentan nu este disponibil incecrati mai tarziu

| Dιєиυтzα a răspuns:

Pai, de teme nu stiu, si eu am telefonul si nu gasesc temele. Dar de jocuri da. Te duci pe meniu, dai pe aplicatii si dai pe Java. Acolo gasesti jocurile.

| mircea17 a răspuns:

Stiu un site de jocuri:http://sefan.ru/loads/index.shtml?l=games&style=2&lan=ru,dar trebuie sa il traduci.Am si eu Vodafone 555 blue si nici mie nu imi merge facebook dar pot naviga pe internet.

| bandu a răspuns (pentru mircea17):

Merge si facebook si youtube..la facebook apasa mai mult pe butonul din centru si asteapta putin.

| ilie1997 a răspuns:

Baetzi cum te poti juca de pe taste 8, 4, 2, 6 ca de pe pe senzor nu ma pot juca cum il configurez sa ma pot juca de pe taste si un iste de jocuri faine

Întrebări similare