| cristina10cris a întrebat:

Unde si cum pot afla ce stick cu internet de la RDS se potriveste pentru tableta ca daca nu aflu nu imi da stick.

7 răspunsuri:
| claudica2703 a răspuns:

Stiu ca trebuie sa le furnizezi detaliile tabletei (model, capacitate etc) si chestiile astea le gasesti in setari la specificatii.

| cristina10cris explică (pentru claudica2703):

Da stiu ca le gasesc acolo dar trebuie sa le dau lor care e bun ca ei nu stiu si eu habar n-am la ce se refera de cate tipuri poate fi un stick? Naspa!

| claudica2703 a răspuns (pentru cristina10cris):

Ce cretini laughing nu-I support. si eu am net tot de la ei dar... du-te si tu cu tablet la ei si vezibig grin ce tab ai totusi?

Evolio Fun e tableta s-a dus fartemiu cu ea si a zis ca nu poate ridica el ci titularu si atunci s-a dus si cu tableta s-a dus tata ca el e titularu si cica ce stik merge de unde vrea ea sa stiu Uff.Am mai citit pe eMAG si au spus ca merge stick de la RDS 3g am intrat si pe site-ul lor si au 4 feluri de stick-uri!

Am avut si eu probleme cu ei. eu am evotab 3 si tot asa m-au aburit o gramada. Mi-am luat router wireless de la serioux am dat 58 de lei pe el si nu mai am nicio grija. am si stik pentru net dar il mai folosesc cand si cand la laptop, ca e din ala usb clasic

Aha si eu vreau sa imi iau router dar nu stiu de care.

Asta pe cae il am eu e cel mai ieftin (adica raport calitate - pret) si e si de la o firma serioasa - serioux. e si foarte simplu de configurat si de umblat cu el si are semnal foarte bun si viteza mare. ti-l recomand. Serioux SRX-WR150A1